Critian Panait și Octavian Mitan in spatele celor mai luxoase proiecte imobiliare de pe litoralul românesc construite de Alpha Builders

În spatele celor mai prestigioase proiecte imobiliare din România stau Octavian Mitan și Critian Panait de la Alpha Builders. De la Tomis Tower și Mamaia 161 până la Primăverii și Alpha Villas, aceste proiecte reprezintă o combinație perfectă de inovație, stil și lux, sub îndrumarea lui Octavian Mitan, director de dezvoltare, și Cristian Panait, CEO-ul companiei.

Octavian Mitan consideră piața imobiliară din România ca fiind un teren fertil pentru inovare și excelență. Fiecare proiect este privit nu doar ca o construcție, ci ca o oportunitate de a crea valoare și de a îmbunătăți calitatea vieții pentru cei care își vor numi aceste locuințe casele lor.

În spatele fiecărui proiect se află o echipă experimentată și pasionată, care pune mereu accentul pe calitate și inovație. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, Cristian Panait a reușit să construiască o echipă solidă de specialiști, pregătiți să facă față oricăror cerințe ale pieței imobiliare.

Tomis Tower, Mamaia 161, Primaverii si Alpha Villas – proiecte de succes marca Alpha Builders

tomis-tower.jpg

Portofoliul Alpha Builders cuprinde o serie de proiecte de renume, printre care se numără Tomis Tower, Mamaia 161, Primaverii, Alpha Villas, Marina Tower și Olimp Tower. Fiecare dintre aceste proiecte poartă amprenta distinctivă a companiei, fiind caracterizate de o arhitectură spectaculoasă, o atenție deosebită la detalii și materiale de cea mai înaltă calitate.

Fiecare proiect finalizat este o dovadă a profesionalismului și dedicării echipei Alpha Builders în a livra lucrări de cea mai înaltă calitate și în a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităților.

Alpha Villas, un complex rezidențial de lux situat în nordul Bucureștiului, oferă o experiență unică de viață în natură. Vilele spațioase, construite pe terenuri generoase, oferă tot confortul și rafinamentul necesar pentru un stil de viață exclusivist.

Mamaia 161, un proiect rezidențial modern situat în centrul stațiunii Mamaia, se remarcă prin designul elegant și rafinat, precum și prin facilitățile premium puse la dispoziția locatarilor.

Tomis Tower, o clădire emblematică din Mamaia, redefinește conceptul de locuință de lux. Apartamentele spațioase, dotate cu terase generoase și finisaje de lux, oferă o priveliște panoramică uimitoare asupra mării și a stațiunii.

Marina Tower si Olimp Tower –  două dintre cele mai impresionante proiecte ale companiei

olimp-tower-5.jpg

Marina Tower și Olimp Tower reprezintă două dintre cele mai impresionante proiecte ale companiei, oferind apartamente de lux amplasate strategic pe litoralul românesc. Cu un design inovator și facilități premium, aceste proiecte sunt mai mult decât simple investiții imobiliare – sunt experiențe de viață luxoase și confortabile.

Proiectele Marina Tower și Olimp Tower, cu amplasate ideal în Mamaia și Olimp, sunt emblematice pentru stilul de viață luxos și confortabil. Marina Tower, cu cele 15 etaje, oferă vederi panoramice impresionante asupra Mării Negre și lacului Siutghiol, simbolizând lux și rafinament. Olimp Tower este la fel de impresionant, oferind un stil de viață exclusivist într-un cadru relaxant.

Programat pentru finalizare în anul 2025, Olimp Tower se ridică semeț pe malul mării, devenind un reper al modernității și luxului pe litoralul românesc. Lucrările la suprastructură au avansat semnificativ, ajungând deja la etajul al doilea, oferind o perspectivă asupra grandorii proiectului final.

Deși construcția se află încă în plină desfășurare, entuziasmul pentru Turnul Olimp este deja palpabil. Peste 70% din apartamentele disponibile au fost deja achiziționate, demonstrând încrederea clienților în calitatea excepțională a proiectului și potențialul său investițional. Printre clienții de prestigiu se numără celebrități precum Inna, Antonia, Alex Velea, Selly, familia Halep și Matei de la Bromania, precum și Codin Maticiuc, ambasadorul brandului, care confirmă devotamentul companiei pentru calitate și satisfacția clienților.

Prin fiecare acțiune și fiecare proiect, Alpha Builders și liderii săi, Octavian Mitan si Cristian Panait, continuă să stabilească standarde noi în industria imobiliară din România.