Pozitii sexuale pentru femeile cu vaginul larg!

Vaginul femeii este un muschi elastic si revine la forma initiala dupa o nastere. Insa, din pacate, varsta isi spune cuvantul in acest sens, iar o data cu inaintarea in varsta, muschiul isi pierde din proprietati.

Deorece muschiul vaginal nu este un muschi pe care sa il folosim in fiecare zi, in timp, acesta nu se mai contracta la inceput, de aici termenul de “vagin larg”. Dupa nasterea naturala, vaginul se recupereaza si ajunge la forma initiala in aproximativ 6 luni.

Ce probleme pot aparea in cazul in care ai vaginul larg!

Atunci cand vaginul este largit, sexul poate fi mai putin satisfacator atat pentru tine, cat si pentru partener. Femeile se mai plang ca in timpul sexului le intra aer in vagin, lucru care nu este tocmai placut pentru acestea.

Cel mai grav efect al unul vagin larg este prolapsul uterin. Aceasta semnifica caderea sau alunecarea uterului din suportul sau anatonic, ajungand la vagin. Prolapsul uterin poate fi asociat cu incontinenta urinara.

Pozitii sexuale pentru vaginul larg

Doggie style. Aceasta pozitie este foarte indicata in acest caz, deoarece ppicioarele tale sunt apropiate si strang muschii vaginului. In plus, pozitia asigura o penetrare adanca, pentru senzatii mai tari.

Incearca sa alegi pozitii in care sa stai cu picioarele cat mai apropiate pentru a nu mai da senzatia de vagin larg. Exercitiile Kegel te pot ajuta in aceasta situatie, deoarece acestea lucreaza muschiul vaginului si il mentin intr-o forma cat mai buna.