Ce nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului

Planificarea unei camere pentru copii poate fi o sarcină copleșitoare. Cu atât de multe articole pentru copii disponibile, poate fi dificil să ne dăm seama care dintre ele merită cu adevărat cumpărate. Articolele pe care le cumpărați vor depinde parțial de preferințele dvs. personale, dar câteva elemente de bază pentru decorul creșei pot ajuta fiecare proaspăt părinte. Aceste elemente esențiale te vor ajuta să stii de une sa începi și te vor inspira să adaugi articole suplimentare care vor fi potrivite pentru tine și stilul tău de părinte.

Pătut

Unul dintre cele mai importante elemente esențiale pentru camera copilului este patul pentru bebeluș. Indiferent dacă alegeți un pătuț elaborat sau un pătuț simplu, locul de dormit al micuțului dvs. va fi probabil punctul focal al camerei. Pătuțurile vin într-o varietate de stiluri și game de prețuri. Oricât de mult ai alege să cheltuiești și indiferent de stilul pe care îl alegi, asigură-te că pătuțul este robust și realizat din materiale de calitate. Investiti intr-un articol de acest gen de cea mai buna calitate.

Așternut

Așternutul pentru bebeluși nu este doar o necesitate pentru confortul copilului dumneavoastră; poate fi, de asemenea, o parte distractivă a procesului de decorare. Puteți alege dintr-o varietate de lenjerie de pat, inclusiv cearșafuri pentru pătuț, tampoane de protecție, perne, pături și fuste pentru pătuț. Dacă alegeți să utilizați un sac de dormit pentru a menține copilul cald pe tot parcursul nopții, puteți alege o pilota pentru bebeluși ca parte a decorului creșei. Pentru a găsi cea mai bună dimensiune și material pentru așternutul bebelușului dvs., citiți întrebările frecvente despre cearșafurile pentru copii.

Masa de schimbare

Vor fi mii de scutece murdare în primul an al copilului tău. Deși vei deveni priceput să schimbi aceste scutece din mers, este întotdeauna o idee bună să ai o masă de înfășat organizată și staționară în camera unui copil. Mesele de înfășat vin în multe soiuri, unele cu rafturi pentru organizarea scutecelor și alte elemente indispensabile, cum ar fi șervețelele și unguentele. Majoritatea meselor de înfășat au, de asemenea, un suport confortabil pe care să asezi copilul. Pe 123urban.ro gasesti si alte sfaturi legate de amenajarea camerei copilului.

Coșuri de depozitare

Un coș mare pe podea lângă pătuțul copilului tău este mai mult decât o piesă drăguță de decor – coșurile sunt grozave pentru a găzdui pături suplimentare și chiar jucării. Asigurați-vă că le poziționați acolo unde veți avea cea mai mare nevoie de ele.

Dulap

Bebelușii trec adesea prin mai multe schimbări de îmbrăcăminte în fiecare zi, făcând dintr-o comodă organizată o piesă de mobilier foarte necesară pentru mamici. Comodele pentru sugari ar trebui să aibă cel puțin trei sertare și să aibă compartimente pentru șosete, bavete și alte articole mici.

Balansoar

Un balansoar confortabil în care mamicile să stea în timp ce hrănesc și își legănă copilul pentru a adormi este de mare ajutor. Bebelușii sunt liniștiți de mișcarea de legănat oferită de scaune și planoare, iar aceste scaune oferă și un loc confortabil pentru alăptare. Balansoarul este cu siguranta unul dintre obiectele care nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului