Bianca si Iulia Albu s-au impacat!

Dupa ce s-au certat in platourile emisiunii WOWbiz, Bianca Dragusanu si Iulia Albu s-au impacat la finalul emisiunii.

Acestea au discutat si in timpul pauzelor publicitare.

„Nu ai cum sa treci din asistenta in altceva. Ca sa scapi de imaginea asta, de persoana publica, trebuie sa ai o emisiune. Nu conteaza ce cred eu. Asta e! Nu te justifica.

Tu ai zis ca ai avut contracte la care eu nici nu am visat. De ce cosi daca ai incasari? Exista femei care brodeaza, nu ai cum sa fi pasionata, femeie. 

Imi place cum sunt, ca sunt stramba, ca am degetele groase eu, nu imi plac, dar asta e. Eu zic ca o glezna puternica poate sa sustina o femeie puternica. Eu am crezut ca tu ai platit tot la Paris, cand ai fost cu Cristea”, a spus Iulia Albu la WOWbiz.

„Nu mai fac parte din categoria asistentelor de care tu tot amintesti. Dupa cum vezi, s-au schimbat lucrurile. Tu ai spus multe lucruri despre mine care ma deranjeaza, am venit nefardata ca sa vada lumea. Spre deosebire de altele, eu mi-am asumat.

Prioritatea mea nu este o emisiune, am atelierul meu de croitorie si imi place. Azi am cusut toata ziua, imi place. Am degetele intepate. Am 4 croitorese, dar imi place, ma pasioneaza. Am degetele taiate.

Nici eu nu am picioare subtiri, dar e din cauza circulatiei. Mi-am scos alunitele, mi-am pus porcaria aia de acid hialuronic, dar de 2 ani nu se duce. Nu mi-am mai facut deloc interventii la buze. Ti se pare ca mai am asa mult? Mi-am facut doar botox.

Ai zis ca am mers pe banii lui Cristea la Paris. Nu e asa, mi-am platit tot.”, a spus Bianca.

Apoi, dupa emisiune, cele doua au declarat ca au ingropat securea razboiului.

“Dupa show, eu si Iulia Albu am ajuns la un numitor comun, ne-am pupat si ne-am urat toate cele bune! In ceea ce ma priveste, intre mine si ea nu este un razboi. Eu am numai ganduri pozitive, ii inteleg meseria, o apreciez ca isi asuma niste declaratii, insa nu sunt intotdeauna de acord cu ea. La final, am stat de vorba, mi-a dat si cateva sfaturi constructive in privinta atelierului meu de croitorie, a persoanelor care trebuie sa lucreze in el, si atat! Am constatat ca este o femeie surprinzator de frumoasa, cu trasaturi unice, este inteligenta, iar daca n-ar fi atat de rautacioasa poate ar fi privita altfel. Dupa discutia avuta, am ce sa invat de la ea si am sa ii pun in practica sfaturile. Totusi, la final, pot spune ca tot nu mi-a dat argumentele acordarii trofeului “Bau”, asta este parerea mea.”, a spus Bianca pentru WOWbiz.

“Asa cum am mai spus, pentru mine este total irelevant cine sunt personajele pe care trebuie sa le comentez la rubrica “Verdict Iulia Albu” de la WOWbiz. Este inutil sa mai spun ca nu am avut si nu am un razboi cu nimeni, insa sunt in egala masura mandra atat de echipa minunata cu care am placerea sa lucrez la fiecare emisiune, cat si pentru succesul acestui proiect, care a atins o popularitate fara precedent pe piata media din Romania. Reactiile celor comentati sunt intotdeauna surprinzatoare si capata noi proportii de la o editie la alta, dar imi asum cu mare drag acest demers, cu atat mai mult cu cat am o cariera argumentata in domeniul modei. Romania nu mai este tara in care oamenii sa inghita baloane de sapun si in care orice duduie poate deveni peste noapte designer/stilist sau trend-setter”, a declarat si Iulia Albu.