Cea mai fericita zi din viata unei femei

Stiti cum orice propozitie/ fraza repetata indeajuns de des isi poate schimba substanta, trecand de la fals la adevarat? Este, de altfel, si principiul de baza al autosugestiei, pe marginea caruia au curs rauri de cerneala.

Repeta-ti in oglinda dimineata si seara ca esti cea mai frumoasa si cea mai desteapta, de nici macar mama ta nu visa sa aiba un asa plod dotat, si o minune se va intampla! Vei ajunge sa crezi ca cele auzite de urechile tale reprezinta purul adevar si vei fi atat de convinsa de acesta, incat vei reusi sa ii “luminezi” si pe cei din jurul tau.

Cam acelasi lucru se intampla si cu “cea mai frumoasa zi din viata unei femei”: este musai sa fie ziua in care se casatoreste cu alesul inimii, cu acel Fat-Frumos care nu a intarziat sa apara… pe un cal alb sau intr-un Mercedes albastru, depinde cum te loveste norocul.

Eu, desigur, nu sunt atat de patrunsa de adevarul acestei sintagme. Poate Neghinita al meu nu mi-a soptit indeajuns de des in ureche…era probabil ocupat cu alte lucruri pe care el le considera a fi mult mai importante.

Indiferent de ceea ce inseamna “cea mai fericita zi” din viata noastra pentru fiecare dintre noi, eu sper si vreau sa cred ca nu este vorba doar de una. Ar fi pacat, avand in vedere ca speranta de viata a crescut, iar medicina evolueaza intr-un ritm galopant, nu-i asa? De ce sa nu ne putem bucura de mai multe “cele mai fericite zile” din viata noastra?

Eu am avut multe astfel de zile pana acum, in unele dintre ele nici macar nu s-a intamplat ceva anume, insa eram fericita traind in ele. Vreau sa cred ca si ziua casatoriei va fi una fericita, dar refuz sa o numesc “ cea mai” pentru ca nu vreau sa imi provoc norocul: trebuie sa mai am parte si apoi de alte minunate felii din dulcele tort al vietii…

PS: totusi, pentru cele dintre voi care va emotionati pana la lacrimi numai la gandul ca intr-o zi va veti casatori, redactia noastra dedicata intru totul cauzelor nobile si ajutorarea suratelor la ananghie, a pregatit o serie de articole, denumite generic ONE WEDDING –  pentru cele care se simt The One in cea mai frumoasa zi a vietii lor.