Cum sa creati o afacere de abonament online

Companiile cu abonament online sunt excelente pentru a crea un venit previzibil, oferind in acelasi timp oamenilor produse, informatii sau servicii valoroase. Clientul va plati un pret recurent, cum ar fi lunar sau sezonier, in schimbul serviciilor sau produselor solicitate. Daca sperati sa incepeti propria afacere cu abonament, este important sa vi se faca o idee pe care o iubiti cu adevarat, astfel incat sa fiti motivati sa o faceti sa aiba succes. Cu o planificare detaliata si un marketing excelent, veti fi in cale sa va construiti baza de clienti.

Vino cu o idee de abonament care te pasioneaza

Aceasta ar putea fi o afacere cu abonament bazata pe fitness, mancare, imbracaminte, carti – asa-i asa! Este important sa fii cu adevarat pasionat de ideea ta, astfel incat sa vrei sa te gandesti continuu la idei noi pentru subiectul abonamentului tau.

De exemplu, ati putea decide sa incepeti o afacere cu abonament la intretinerea curtii in care oamenii aleg cat de des si-ar dori sa se tunda gazonul sau sa isi ingrijeasca gradinile.

S-ar putea sa creati o afacere cu abonament de arta in care gasiti cateva piese de arta grozave in fiecare sezon si sa le trimiteti abonatilor dvs.

Decideti ce veti oferi clientilor pentru a va scoate in evidenta

Pentru ca afacerea dvs. cu abonamente sa aiba succes si sa devina populara, ganditi-va la ce veti putea oferi clientilor ca nu pot obtine nicaieri altundeva. Acesta ar putea fi un set personalizat de articole, sfaturi de specialitate sau un articol sau experienta care functioneaza numai prin metoda de abonament.

De exemplu, poate oferiti o selectie organizata de articole online de la scriitori din intreaga lume pe teme specifice.

Cercetati-va piata si concurentii pentru a va oferi un avantaj

Odata ce v-ati dat seama cu cine doriti sa va comercializati afacerea, incepeti sa cercetati si sa discutati cu ei. Aflati ce tip de tendinte exista si daca mai exista cineva care are o afacere similara cu a dvs., astfel incat sa puteti invata din platforma lor. Creati o imagine despre cine va fi clientul dvs. tinta cu informatiile pe care le-ati adunat, astfel incat sa le puteti comercializa mai bine.

Daca incepeti o afacere cu abonament la reviste, este posibil sa cautati alte companii cu abonamente la reviste pentru a vedea cum arata site-ul lor sau ce ofera.

Cercetati si invatati de la potentialii clienti vorbind cu prietenii sau colegii sau trimitand sondaje sau sondaje.

De exemplu, clientul dvs. tinta ar putea fi o femeie cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, interesata de gradinarit sau de viata durabila.

Oferiti 2 sau 3 pachete de abonament diferite pentru a atrage mai multi clienti

In loc sa aiba doar o optiune pe care clientii trebuie sa o aleaga, oferiti-i mai multe, astfel incat sa simta ca au mai mult de ales. S-ar putea sa creati abonamente diferite in functie de pret sau sa oferiti lucruri diferite, astfel incat clientul sa o poata alege pe cea potrivita pentru ei.

De exemplu, este posibil sa aveti o mini cutie de abonament pentru 25 USD care sa contina 6 lucruri si o cutie obisnuita de abonament pentru 50 USD care sa contina 14 lucruri.

S-ar putea sa oferiti o optiune in care clientul isi poate selecta propriile articole la un pret mai mare.

Decideti un pret care face profit, oferind in acelasi timp clientului o reducere

Descoperiti un pret bun calculand ce ar costa ofertele dvs. de abonament daca ar fi achizitionate individual. Evaluati cat de multi bani veti cheltui pe fiecare abonament, iar acest lucru va va ajuta sa alegeti un pret care sa va ofere profit, asigurandu-va, de asemenea, ca clientul primeste intotdeauna o reducere.

Este posibil sa va schimbati preturile putin pe masura ce afacerea dvs. creste sau va dati seama de lucruri, asa ca nu va faceti griji prea mult pentru pastrarea acesteia in piatra.

Asigurati-va ca pretul dvs. reflecta calitatea ofertelor de abonament.

Utilizati o platforma de comert electronic pentru a urmari comenzile dvs. de abonament

Desi este posibil sa puteti face acest lucru prin e-mail sau site-ul dvs., utilizarea unei platforme de comert electronic online poate fi o modalitate utila de a va organiza toate comenzile. Exista o multime de platforme diferite pentru a alege, cum ar fi BigCommerce sau Shopify, daca decideti sa utilizati una. Vedeti informatii cum ar fi cine a comandat ceva, cati bani datoreaza sau ce presupune comanda lor pe o platforma usor de utilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here