5 cupluri de lesbiene de la Hollywood

Sunt celebre, sunt frumoase, pot avea toti barbatii la picioare, dar ele nu isi doresc decat o alta femeie langa ele.

Fie ca este vorba despre intelegerea si sustinerea pe care le primesc de la persoanele de acelasi sex, fie ca relatia se rezuma, pana la urma, doar la atractie sexuala, exista anumite vedete de la Hollywood care nu ascund faptul ca relatiile heterosexuale nu sunt pentru ele.

Ellen DeGeneres si Portia de Rossi – Portia de Rossi, actrita australiana, si Ellen DeGeneres, gazda unui show de televiziune de mare succes, s-au cunoscut in 2000, si-au inceput relatia in 2004, iar pe 16 august 2008 s-au casatorit. Relatia celor doua pare a fi invidiata de toata lumea, nu de putine ori fiind surprinse in ipostaze extrem de fericite. Ellen si Portia vor se isi completeze famila, declarand ca sunt dispuse sa apeleze la metoda de inseminare artificiala pentru a deveni parinti.

Jodie Foster si Alexandra Hedison – Cele doua s-au casatorit acum cateva zile, dupa o relatie de aproximativ un an. Jodie Foster a avut o relatie de aproximativ  20 de ani cu producatoarea Cydney Bernard, de care s-a despartit insa in anul 2008. Foster si Cydney au impreuna doi copii: Charles in varsta de 15 ani si Kit, de 13 ani. Si Alexandra Hedison a avut o relatie cu o alta femeie celebra. Intre 2001 si 2004 aceasta a fost iubita lui DeGeneres, pana in momentul in care gazda de televiziune a cunoscut-o pe Portia de Rossi.

Cynthia Nixon si Christine Marinoni – Vedeta din Sex and the City si activista pe probleme de educatie, Christine, formeaza un cuplu inca din anul 2004, fiind acum o familie: cele doua s-au casatorit, iar pe data de 7 februarie 2011 Christine a adus pe lume un baiat, pe care l-au botezat Max Ellington. Cynthia a fost maritata timp de 15 ani cu fotograful Danny Mozes (1988-2003), alaturi de care are doi copii. Justificandu-si orientarea sexual, Cynthia a declarat: “Am fost in toata viata mea cu un singur barbat, dar niciodata nu am simtit ce am simtit cu o femeie”.

Rosie O’Donnell si Michelle RoundsRosie O’Donnell, cea mai influenta lesbiana din lumea divertismentului, si Michelle Rounds, o femeie de afaceri angajata la o companie de IT, s-au casatorit in secret in iunie 2012, dupa ce Michelle Rounds a fost diagnosticata cu tumori desmoide. Cele doua au impreuna o fetita infiata, careia i-au pus numele Dakota. Rosie O’Donnell a avut in trecut o relatie cu Tracy Kachtick-Anders, de care s-a despartit in 2011, si o relatie de lunga durata si cu Kelli Carpenter, intre anii 2004 si 2007. Rosie O’Donnell si Kelli Carpenter au impreuna patru copii, Parker, Chelsea si Blake, care au fost adoptati, si Vivienne Rose, pe care aceasta din urma a nascut-o in 2002.

Cara Delevingne si Michelle Rodriguez – Cara Delevingne si Michelle Rodriguez au fost vazute tot mai des impreuna, in ipostaze apropiate. Desi s-a speculat inca de la inceput ca cele doua ar forma un cuplu, abia recent una dintre ele a recunoscut relatia. Actrita de 35 de ani din Fast and Furious a negat in 2006 ca este lesbiana, desi a spus ca  “a experimentat intimitatea cu persoane de sex opus”. Intre timp, apropierea vizibila, gesturile obscene si cele romantice cu modelul de 21 de ani au confirmat relatia pana atunci negata.

“Ne merge foarte bine. E atat de cool. Cand am inceput sa iesim impreuna, aveam impresia ca e incredibila, ca ne distram de minune impreuna. E dura, insa. Nu vrei sa ai de-a face cu ea, cand are chef de cearta.”, ar fi spus Michelle despre Cara.