Gel unghii și Base One pentru unghii perfecte și de lungă durată

Fie acasă sau la serviciu, unghiile sunt mereu expuse deteriorării. Cu gel unghii, manichiura este protejată o perioadă mult mai îndelungată. Unghiile cu gel sunt potrivite pentru femeile care doresc să se bucure mult timp de arta unghiilor. Baza unghiilor este – ca și în cazul unghiilor acrilice, sub formă de gel. De obicei se aplică trei straturi de gel și fiecare se întărește sub o lampă UV. Acest lucru creează aspectul de gel tipic. Astfel, placa unghiei devine vizibil mai voluminoasă. În funcție de nevoile tale, această tehnică poate fi folosită doar pentru a întări unghia naturală sau pentru a prelungi artificial unghiile. La alungire, se face o distincție între modelarea cu șablonul și cu vârful. Cu tehnica șablonului, vârfurile unghiilor sunt modelate cu gel folosind șabloane.

Unghiile cu gel sunt acum la modă și fac parte dintr-o manichiură obișnuită pentru multe femei. Unghiile arată complet natural, dar pot fi și înfrumusețate cu un design atractiv pentru unghii. Unghiile cu gel sunt create folosind o tehnică specială în care fie UV, fibră de sticlă sau lac acrilic este întins pe suprafața unghiei și apoi se întărește. Acest lucru obține o stabilitate și durabilitate mai mari. Se pot modela apoi unghiile în mod normal, deși există și sfaturi și trucuri pentru a face unghia să pară mai lungă și mai mare.

Base One

Gelurile Base One, datorită unei formule moderne, fac posibilă obținerea de lanțuri polimerice extrem de stabile ale masei gelului. Aranjarea adecvată a particulelor face ca masa de gel să fie puternică și elastică în același timp. Gelurile au o bună aderență la vârfuri și la unghiile naturale. Base One Clear-V este un gel de constructor incolor, ușor violet, ideal pentru extensiile de unghii cu vârf și șablon. Funcționează excelent cu bijuterii și alte geluri și acrilice. Gros mediu, are proprietăți de autonivelare, ceea ce asigură ușurința în utilizare. Datorită eliminării acidului acrilic din compoziție, produsul are un efect mai benefic asupra unghiei, față de gelurile UV standard.

Gel de extensie Base One Silicare

Gelul de extensie pentru unghii cu densitate medie Silicare Base One oferă unghiilor o culoare naturală. Produsul maschează perfect diverse culori de unghii, precum și modificări ale nivelului unghiilor și alte imperfecțiuni. Este ușor de combinat cu alte geluri pentru rezultate precise și frumoase. Gelurile Base One au fost create după rețete moderne, ceea ce îți permite să obții lanțuri polimerice excepțional de stabile ale masei de gel. Aranjarea adecvată a particulelor contribuie la faptul că masa devine puternică și elastică și are, de asemenea, o bună aderență atât la placa naturală a unghiei, cât și la vârfuri. Base One Clear Veste un gel incolor, ideal pentru extensiile de unghii pe vârfuri, cât și pe forme.