Operatii estetice care duc la marirea penisului!

Barbatii sunt foarte ingrijorati de marimea instrumentului lor si din aceasta cauza, medicii esteticieni au performat cateva metode chirurgicale prin care este posibila marirea panisului. Sa aflam si noi mai multe despre operatiile estetice care duc la marirea penisului!

Se pare ca barbatii tineri nu sunt atat de stresati de dimensiunile penisului, insa pe masura ce inainteaza in varsta, isi fac din ce in ce mai multe probleme. Operatia de marire a penisului nu este o procedura complet noua, insa in Romania sunt putini barbati care ar accepta sa se lase pe mana medicilor cand vine vorba de o chestiune atat de delicata.

Operatiile estetice au posibilitatea de a mari penisul cu 2cm, maxim 3cm, in cazuri destul de rare. Din nefericire insa, barbatii care vor sa apeleze la o astfel de procedura isi doresc o marire mult mai mare.

In plus, specialistii spun ca viata sexuala nu se schimba in mai bine dupa aceasta operatie, deoarece diferenta nu este atat de mare. Operatia este benefica mai ales pentru marirea increderii in propria persoana si nu pentru abilitatile sexuale.

O astfel de interventie ajunge la 1.500 de euro. Operatia se face sub anestezie generala si nu dureaza mult. In perioada de recuperare, pacientului ii este interzis contactul sexual.

Majoritatea pacientilor care apeleaza la aceste interventii sunt barbati maturi, cu relatii stabile si copii. Acestia cer ajutorul medicului dupa ce in tinerete sau adolescenta s-au simtit umiliti sau diferiti de alti barbati din cauza marimii penisului.

Cate tipuri de operatii exista?

Exista doua interventii posibile: una de alungire a penisului si una de ingrosare a acestuia. Prima procedura presupune sectionarea unor ligamente care mentin penisul legat de pubis. O data ce aceste ligamente sunt sectionate, penisul “coboara” inca 1-2, maxim 3 centrimetri. Aceasta “coborare” difera de la un barbat la altul, in functie de lungimea ligamentelor.

Cea de-a doua procedura, de ingrosare a penisului este posibila prin injectarea de grasime sau acid hialuronic la nivelul penisului. Injectarea cu grasime proprie are efect definitiv, nemaifiind necesara o a doua injectare, in majoritatea cazurilor (exista si cazuri exceptionale in care grasimea este asimilata de organism, insa acest lucru se intampla foarte rar).

Injectiile cu acid hialuronic au un efect mai scurt, de doar 6-9 luni. Dupa aceasta perioada, barbatul trebuie sa apeleze din nou la aceasta metoda de ingrosare a penisului. Indiferent de metoda dorita, circumferinta penisului va creste cu 2-3 cm.