Ștampilă unghii și kit unghii gel potrivite pentru tine

Creează unghii senzaționale ca la salonul de manichiură, dar fără a cheltui o grămadă de bani. Cu o ștampilă unghii îți poți crea designul personal al unghiilor cu ușurință și oriunde. Pur și simplu aplică un strat de lac de unghii sau primer și alege motivul preferat din multitudinea de modele decorative. Apoi aplică oja pe motiv, înregistrează modelul cu ștampila unghii și transferă-l cu atenție pe unghie. Look-ul la modă este gata. Din magazinul online evoqe.ro primești doar produse de înaltă calitate, pentru a crea unghii bine îngrijite, cu un design impresionant. 

Cumpără kit-ul unghii gel potrivit pentru tine

Cumpără acum un set de matrițe unghii și ștampila unghii și încearcă tehnica unică direct pe propriile unghii. Nu contează dacă ai unghii naturale, acrilice sau cu gel – lacurile speciale din setul de matrițe pentru unghii sunt potrivite pentru fiecare variantă. Utilizează numai lacurile recomandate pentru ștanțarea nail art și nu lacurile convenționale de unghii, deoarece opacitatea și vâscozitatea sunt adaptate exact cerințelor tehnicii de ștanțare. Indiferent dacă-ți dorești nuanțe puternice de fructe de pădure, verde mentă sau alb clasic, motive de sezon, elemente grafice sau flori și animale – poți alege un set individual în funcție de dorințele tale. Seturile cu ștampile unghii sunt ideale pentru începătoare. Ai nevoie de o ștampilă unghii pentru a crea un design profesional folosind tehnica de ștanțare. 

Kit unghii gel

Îngrijirea unghiilor este un lucru important indiferent de domeniul în care lucrezi sau de ce hobby-uri ai. Cu un kit unghii gel, îți poți tăia, pili și îngriji unghiile acasă, astfel încât să ai unghii rezistente și frumoase. Unghiile elegante, jucăușe și bine îngrijite joacă un rol major, așa că și tu sigur vei dori să începi să-ți faci unghiile acasă. Kit-urile unghii gel sunt ideale pentru un început de succes, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel profesional. Există un set de start pentru unghii cu gel potrivit pentru fiecare nevoie. Fie că în conținutul lor au șabloane, pensule sau vârfuri pur și simplu diferite tipuri de gel, kit-urile formează echipamentul de bază perfect pentru a începe lucrul. 

Orice kit unghii gel este de bună calitate și au fost realizate de experți reali. În magazinul online evoqe.ro primești tot ce are nevoie un profesionist real la un preț bun. Dacă ai unghii cu gel sau acril și le construiești sau le îndepărtezi singur, ai nevoie de un kit unghii gel cu o pilă electrică sau o freză electrică care are diferite atașamente. Există un număr mare de kit-uri de pornire care conțin diferite ustensile. Setul general, de exemplu, include perii și lac de unghii UV, precum și o lampă UV-Led și multe altele. Kit-ul de unghii gel este diferit. Accentul se pune în mod clar pe modelarea unghiilor cu gel. Aceasta este o industrie care este în continuă creștere, iar un kit unghii gel este în continua dezvoltare.

Sursa foto: freepik.com