De ce e bine sa fii singura!

Singuratatea nu este ceva de care sa ne speriem, ci trebuie perceputa ca un pas normal al vietii noastre. Exista momente in viata in care suntem singuri, si trebuie sa stim sa ne bucuram de acestea. Iata de ce este bine sa fii singura!

Poti sa flirtezi 

Orice femeie adora sa flirteze, demonstrandu-si in acest fel puterea de seductie. Cu siguranta prietenele tale care au o relatie sunt invidioase!

Ai mai mult timp pentru tine

Daca atunci cand esti intr-o relatie nu prea ai timp de tine, cand esti singura lucrurile se schimba radical. Acum ai tot timpul din lume sa te relaxezi, sa-ti aplici un tratament facial acasa sau sa faci o baie lunga.

Tu hotarasti ce faci

Acum, tu poti hotari ceea ce vei face cu timpul tau liber. Poti sa te uiti la orice film sau emisiune iti doresti, poti sa iti faci programul asa cum crezi de cuviinta si poti sa-ti alegi destinatiile de vacanta.

O noua relatie

Inceputul unei noi relatii mereu ne aduce zambetul pe buze si ne face sa simtim fluturi in stomac. Poate inca nu esti pregatita de o relatie serioasa, insa poti avea relatii pasagere, pana cand il vei intalni pe barbatul care sa trezeasca in tine sentimente de iubire.

Nu ai parte de certuri

Nu ai cu cine sa te certi atunci cand esti singura, asa ca ai scapat pe aceasta cale de un stres in plus. Mai mult, nici crize de gelozie nu vor exista, deoarece nu are cine sa fie gelos pe tine.

Iti petreci timpul cu prietenii

Prietenii sunt foarte importanti si nu ar trebui sa ii lasi sa se indeparteze de tine, indiferent ca esti singura sau ai deja pe altcineva. Acum, ca esti singura, poti petrece mai mult timp in compania celor mai buni prieteni.