Vica Blochina il ataca dur pe Cristi Brancu!

Vica Blochina a fost foarte suparata dupa ce Cristi Brancu ar fi jugnit-o intr-un interviu.

Domnule Brancu,
(Sau am gresit apelativul…ca stie toata lumea cine e „barbatul” in familia ta…) De fapt nici nu conteaza! Mi-am rupt citeva minute din timpul meu pretios (desi nu meriti) pentru a-ti raspunde la prostiile pe care le-ai
debitat intr-un interviu! Spuneai ca prezenta mea (si a altor persoane) in emisiunea ta ar fi o pata neagra asupra imaginii tale….Cristi, explica-mi daca poti (nu-ti chema sotia in ajutor) cum se face ca iti toceai genunchii implorindu-ma sa vin in emisiune???

Daca suferi de amnezie, iti recomand niste pastile…pentru mitomanie, fatarnicie si lipsa de caracter nu exista, din pacate pentru tine, remediu! Turbai de nervi ca mergeam cu drag la emisiunea lui MIHAI MORAR (sau a altor colegi din Antene) si nu intelegeai cum de te refuzam!!! Pai, Cristi draga, cum sa fiu prezenta intr-o emisiune care de ani buni nu face nici macar 1 (un) punct de raiting??? Inteleg ca frustrarile tale provin din marele esec profesional (emisiunea pe care o moderezi) … 

Si mai inteleg ca fara „nume” de care sa te iei nu te baga nimeni in seama…Apropos, ai ajuns sa-ti poti saluta „de capul tau” colegele din trust sau tot trebuie sa astepti „binecuvintarea” sotiei???

Am observat ca ai o lista lunga de personaje pe care spui ca nu le vrei in emisiunea ta. BIANCA DRAGUSANU se numara si ea printre cei pe care ii ocolesti…ai uitat cum nu stiai pe unde s-o mai pupi cind a fost scandalul CNA-Antena Stars???? Revin la recomandarea de mai devreme: lecitina pentru memorie!!!! O cutie de carton pentru nesimtire!”, a postat blonda pe Facebook.