Filme in premiera in acest week-end

Suntem iar aproape de un final de saptamana si trebuie sa ne gandim ce sa facem in cele doua zile libere pe care le avem, iar in cazul in care considerati ca un film vazut la cinematograf este o buna modalitate de a petrece week-end-ul, atunci putem sa va propunem filme in premiera tocmai bune de vazut in compania prietenilor.

Daca sunteti o fire competitiva sau daca va place sa dansati, atunci cand vine vorba de filme in premiera nu trebuie sa ratati “Step Up 3D“. In cazul in care va spune ceva acest nume, atunci nu va inselati deoarece acesta este a treia parte din franciza de succes “Step Up”, care acum ajunge in cinematografe in varianta 3D.

Filmul spune povestea unui dansator de street dance orfan, pe numele sau Luke, care face parte din trupa de dans House of Pirates. Pentru ca trupa sa supravietuiasca, trebuie sa isi invinga rivalii consacrati, House of Samurai (Casa Samurailor) in cadrul Competitiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concureaza pentru un premiu urias in bani.

Luke este in cautare de noi talente atunci cand gaseste doi dansatori potriviti: Natalie, o dansatoare de street dance invaluita in mister si Moose, personaj secundar in “Step Up 2 –  The Streets”, care acum este in primul an la NYU. Cu noii veniti, Luke pregateste un numar senzational de street-dance, dar care le este furat de Samurai, iar Luke trebuie sa rezolve si misterul din spatele relatiei sale cu Natalie, un secret care ameninta sa le distruga relatia si chiar sa le compromita participarea la concurs.

In cazul in care vreti sa mergeti la film cu familia, atunci trebuie sa vedeti “Marmaduke”, cu Owen Wilson in rolul principal. Filmul spune povestea enormului caine care traieste regeste in Orange County, California, iar Marmaduke isi ajuta familia sa faca marea tranzitie din Midwest in O.C., dar descopera, de asemenea, ca integrarea cu cei patru prieteni patrupezi ai lui nu e intotdeauna usoara pentru un caine adolescent de 90 de kilograme.

Din fericire, Marmaduke nu e nevoit sa faca pasul singur deoarece e intotdeauna insotit de fratele sau vitreg si cel mai bun prieten, Carlos, un motan Albastru de Rusia, care-i apara spatele.

Iar in cazul in care considerati ca acest filme sunt prea “soft” pentru gustul vostru, atunci cand vine vorba de filme in premiera avem ceva tocmai bun pentru cei care vor actiune, “Machete”, un film cu Danny Trejo si Jessica Alba, care este interzis minorilor sub 18 ani.

Filmul va va purta intr-o lume exotica dar si foarte periculoasa, unde oamenii raniti, gloantele si sangele fac parte din viata de zi cu zi. Desi o legenda, toata lumea il credea mort in urma ultimei sale confruntari cu Torrez, baronul mexican al drogurilor. Dar acesta este ajutat de o vanzatoare ambulanta de taco, dar si de un preot proceput la binecuvantari dar si la arme si ajunge sa il aiba iar in fata pe dusmanul sau Torrez intr-o confruntare suprema pentru razbunare si mantuire.