Fiul lui Andrei Gheorghe internat de urgenta la spital!

Fiul lui Andrei Gheorghe a fost internat de urgenta la spital, dupa ce medicii l-au diagnosticat cu o infectie pulmonara destul de grava.

„Acum o săptămână, ajungeam cu unul dintre copii, cu salvarea, la spitalul Grigore Alexandrescu. A fost grav, foarte grav. Astăzi putem respira în sfârșit. Dar nu pentru povestea noastră personală scriu ci pentru o experiență pe care nu credeam că o voi avea „la noi.”

Copilul a fost internat în secția de pneumologie condusă de Dr. Carmen Zăpucioiu și transferat pentru câteva zile în secția de terapie intensivă a spitalului. Aplaud la scenă deschisă dedicația, profesionalismul și firescul cu care îngrijește de fiecare copil, indiferent al cui este și de unde vine. Mă înclin cu respect unui specialist serios și implicat activ în sănătatea copiilor pe care îi are în grijă, unui om pe care sistemul nu l-a modificat și nu l-a corupt, în fața unui medic căruia nu-i este dificil să rămână caldă și maternă cu toți pacienții săi.

La terapie intensivă, în pofida crizei continue în care se lucrează, Dr. Rusu și echipa domniei sale au avut timp și răbdare să explice, nu doar mie, tuturor părinților, care este starea copiilor lor, ce fac pentru ei, și tot așa.

Vedeți? Sistemul de sănătate este șubred și tarat, dar se poate și altfel.

Pe scurt, câteva mituri despre spitalele românești nu funcționează în Grigore Alexandrescu.

1. Copiii sunt tratați egal și unitar, indiferent ai cui sunt.
2. Nu trebuie să aduci medicamente de acasă, este descurajat și refuzat
3. Părinții sunt implicați în proces, informați, susținuți
4. Este curat, chiar dacă spațiul este insuficient
5. Medicii nu cer și nu primesc „atenții” financiare.
6. Hrana este comestibila, curata și ține cont de nevoile dietetice, calorice și nutritive ale pacienților.

Vă rog să dați share acestui post, nu de dragul meu ci pentru a le mulțumi acestor oameni care salvează vieți de copii, mici și mari, în fiecare zi.”, a scris sotia lui Andrei Gheorghe pe Facebook.