Iata ce educatie spartana a avut Catalin Botezatu!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri autohtoni, insa succesul nu i-a fost asezat pe tava. Catalin a muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde este acum, iar parintii i-au oferit o educatie spartana, care l-a ajutat pe acesta sa devina barbatul puternic de acum.

“Cei mai multi dintre tinerii din ziua de azi vor sa obtina cat mai mult cu cat mai putina munca. Vor sa arda etapele. Vor sa aiba totul fara sa dea nimic. Modellingul inseamna, pe langa niste calitati fizice incontestabile, multa disciplina si efort.

Am avut parte de o educatie spartana. Nu aveam voie sa intarzii seara dupa o anumita ora si trebuia sa iau note mari. Acasa aveam tot ce imi trebuia, dar nu eram rasfatat. Daca imi doream ceva, trebuia sa muncesc. Mama ma punea sa dau cu aspiratorul, sa pieptam ciucurii de la covor (activitate care ma enerva la culme!), sa duc gunoiul… Tot eu eram responsabil cu incarcatul sifoanelor.

Din lista aceea (n.r. lista cumparaturilor), cumparam jumatate, iar de restul banilor imi luam eu ce voiam. Bineinteles, pentru asta mancam bataie. Azi, copiii isi denunta parintii daca le dau o palma. Dar aceasta educatie spartana mi-a fost folositoare, recunosc!”, a dezvaluit Catalin pentru Kanal D.