Iata cum il impiedici sa te paraseasca!

Despartirea de persoana iubita poate fi un eveniment cu impact negativ asupra noastra. Daca simti ca iubitul tau nu mai vrea sa continue relatia cu tine, insa tu nu-ti doresti sa va despartiti, noi iti dam cateva sfaturi numai bune de urmat! Iata cum sa il impiedici sa te paraseasca!

Discuta despre problemele voastre

Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie, de aceea trebuie sa discutati mereu despre ce va deranjeaza si despre problemele aparute in cuplu. In acest fel, veti sti amandoi cu ce va confruntati si cum va puteti rezolva problemele.

Incercati sa nu va reprosati diferite lucruri, ci mai mult sa vorbiti despre ce va deranjeaza si ce ati vrea sa se schimbe in relatia voastra. Arata-i partenerului ca esti dispusa sa discutati despre orice si, cel mai important, nu va enervati, deoarece certurile fac si mai mult rau relatiei.

Nu il ruga sa ramana

Daca partenerul tau este hotarat sa incheie relatia, tu trebuie sa accepti acest lucru si sa nu il rogi sa ramana, nici macar de dragul copiilor. Obligandu-l sa ramana intr-o relatie in care nu se mai simte bine il vei indeparta si mai mult de tine, si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

Perioada de separare

Este bine sa aveti o perioada de separare, in care sa nu va vedeti si sa aveti un contact cat mai mic. Specialistii spun ca cel mai bine este sa luati 2 saptamani pauza si sa va discutati din nou problemele dupa aceasta perioada.

In acest fel veti vedea daca mai are rost sa continuati relatia sau sentimentele s-au stins si nu mai pot fi reaprinse intre voi. Daca se intampla acest lucru, nu trebuie sa fii trista sau suparata pe partener, deoarece si tu ai fi facut acelasi lucru daca ai fi simtit ca relatia nu mai are rost.

Explica-le si copiilor situatia

Daca aveti copii, si sunt destul de mari incat sa inteleaga anumite lucruri, cel mai bine este sa le vorbesti despre posibila despartire. Chiar daca vestea nu ii va incanta, trebuie sa stie ca nu ei sunt de vina pentru aceasta despartire si ca sunt iubiti in continuare. Si in niciun caz nu le restrictiona vizitele cu tatal lor, deoarece acest lucru va avea un impact negativ asupra acestora.