Ingrijirea pielii in zilele friguroase!

Nimanui nu-i place o piele uscata si degradata, si de aceea trebuie sa inveti sa ai grija de tenul tau in zilele friguroase. Temperaturile scazute, vantul rece si umezeala duc la sensibilizarea tenului si la deteriorarea acestuia. Iata cum este bine sa iti ingrijesti pielea in zilele reci!

Demachierea de dimineata

Este foarte important sa te demachiezi de dimineata, deoarece acest proces iti curata tenul de celulele moarte si iti lumineaza chipul.

Hidratare

Dupa demachiere, urmatorul pas este aplicarea unei creme puternic hidratante de zi. Poti alege o crema antirid sau una special conceputa pentru zilele friguroase, daca ai tenul foarte uscat si sensibil. Nu uita ca si aceste creme trebuie sa aiba un factor de protectie de 15.

Machiaj

Specialistii recomanda sa nu plecam de acasa nemachiate. Machiajul este ca un strat protector, care protejeaza tenul de vremea urata de afara. Nu exagera insa cu fondul de ten, nu vrei sa para ca ai o masca pe fata!

Baton corector

Batonul corector in nuanta pielii se aplica inainte de fondul de ten si are rolul de a acoperi iritatiile de la nivelul tenului.

Reimprospateaza-ti machiajul

Iarna, machiajul tau este posibil sa fie mai putin rezistent din cauza umiditatii. Asadar, este posibil sa trebuiasca sa-ti refaci machiajul in timpul zilei.

Nu uita de demachierea de seara

Demachierea de seara este un proces absolut obligatoriu, pentru a indeparta impuritatile depozitate in timpul zilei pe tenul tau si pentru indepartarea machiajului.

Lotiune tonica

Si lotiunea tonica este un pas important al ingrijirii tenului in orice anotimp. Lotiunea tonica ajuta la improspatarea tenului.