N-ai ajuns inca la munte toamna asta? Iti mai dau doar o sansa!

De ce meriti doar o sansa? Pentru ca in primul rand ai facut marea greseala ca nu ai profitat de weekendul ce tocmai a trecut ca sa te relaxezi macar o zi, daca nu doua, clatindu-ti ochii cu frumoasele culori de toamna (drept pentru care meriti pedepsit) si doi la mana pentru ca cu cat astepti mai mult, cu atat toamna isi va lua pe umar bocceluta si va pleca, lasand loc iernii.

Eu, asa cum va ziceam acum 2 saptamani in articolul in care mi-am depanat amintirile din vara si ma tot plangeam ca nu am ajuns inca toamna asta la munte, am tot stat cu ochii pe vreme ca pe butelie si cum am vazut ca vine un week-end insorit, cum am zburat spre munte. Asa ca aseara m-am intors acasa, la fel de plina de energie ca si anul trecut, dupa doua zile superbe de liniste, relaxare, plimbareala si muuulta multa toamna. La pachet. Pentru tot anul. Sau poate doar pana luna viitoare

Locatia: poalele masivului Piatra Craiului, mai exact satele Pestera si Magura. Aflasem mai demult de la niste prieteni despre cat de minunate sunt aceste locuri si imi doream nespus sa le descopar frumos pictate ca intr-un tablou de toamna. Si dorinta mi s-a implinit. Cu varf si indesat.

Doua zile n-am facut altceva decat sa ne plimbam, sa facem poze, sa respiram aer curat, sa ne odihnim, sa salutam vacutele, calutii, oitele si magarusii pe care ii intalneam la tot pasul, sa ne minunam la toate culorile copacilor si sa ne bucuram ca am prins o vreme asa de buna. A, si sa dormim si sa mancam, ca era cam musai… Si sa dam ceasul cu o ora in urma, nu de alta dar a fost acel week-end cu o ora in plus, deci inca un motiv de bucurie.

Multa multa, bucurie, liniste, si toamna. Asta as vrea sa va transmit cu pozele de mai jos pe care le-am facut weekendul acesta, cu care va las sa va delectati si care sper sa va placa. Si sper ca deja v-ati apucat sa panditi urmatorul week-end cu vreme buna, da?

La plimbare de la Casa Folea pe cruce rosie

O ulita de pe langa Biserica din Pestera

Muntii Bucegi vazuti din spatele pensiunii la care am stat

Tot in spatele pensiunii la care am stat se afla si cea mai frumoasa combinatie de calut + copac

Pe “sosea” din Pestera spre Magura

La intrarea oficiala in Satul Pestera, venind pe “sosea” dinspre Magura

Pe drum spre Magura, vedere spre Piatra Craiului

La intoarcere din Magura, vedere spre Bucegi  de la “balcon” (in apropiere de Casa Folea)

Tot de langa Casa Folea, spre Bucegi

La intoarcere din Magura, pe drumul ingust / poteca de la poalele Pietrei Craiului (pe traseul Maratonului Pietrei Craiului)

Nu m-am mai saturat sa pozez Bucegii

Drumul pe care ne-am dus in Magura vazut de pe drumul pe care ne-am intors in Pestera din Magura

Muntii Bucegi, vedere de pe serpentinele de pe Culoarul Rucar Bran. Stati cu ochii pe marginea drumului ca sa opriti in refugii;)