Cele mai folosite minciuni ale femeilor in relatia cu barbatii

Este foarte usor pentru o femeie sa il minta pe barbatul de langa ea. Multe dintre ele folosesc minciuna ca pe un lucru involuntar sau firesc. Totusi, barbatii ar trebuie sa stie si sa invete ceva din urmatoarele randuri.

* Nu acum, ma doare capul – De multe ori o durere de cap nu e o durere de cap pentru femeia de langa. Oboseala ei spusa poate ascunde o respingere voalata care sa nu-i loveasca in plin sentimentele. Niciun barbat cu siguranta nu ar prefera sa auda verde in fata adevarul ei.

* Sunt bine – ele nu sunt bine in multe cazuri. Sunt aproape de a exploda si evita o cearta sau vor sa fie rasfatate.

* N-am mai facut asta niciodata – ele tin cont de orgoliul barbatilor si ofera acest raspuns pe care ei vor sa-l auda. Cu siguranta, unii barbati au fost mirati sa vada ca jumatatile lor se pricep la mesterit „din prima”.

* Tu esti al doilea barbat pe care-l iubesc – si aici se vrea protejarea orgoliului masculin. In plus, femeile tin la imaginea si reputatia lor. Numarul real va veni pe parcurs, dupa 10 ani de relatie.

* Eu? Nu, nu beau alcool – ele nu vor sa fie cunoscute ca femeile ce beau mai mult decat barbatii la petreceri. Nu asa s-ar seduce un barbat la prima intalnire.

* M-am simtit minunat – femeile exagereaza dupa o experienta in dormitor si nu vor sa fie sincere pentru ca nu vor sa raneasca sentimentele barbatilor. Limbajul trupului e cel care conteaza.

* Sunt aproape gata, mai stai 5 minute – ei mai au timp de un meci de fotbal de indata ce aud textul acesta. Niciodata aceste 5 minute nu sunt 5 minute pamantene.

* Cizmele? M-au costat o nimica toata – daca barbatii observa cizmele iubitelor lor atunci ele sigur nu vin de la reduceri. Ea nu e pregatita sa admita ca a dat o groaza de bani pe incaltaminte. Nu va spune din start suma, iar daca o va face atunci ii va lovi pe ei in plin.

* Nu stiu, facem cum zici tu – inofensiva, dar ascunde multe. A nu se lasa nimeni pacalit de fraza aceasta. Ele ar sti ce sa faca, dar poate sunt prea obosite ca sa-i lase si pe ei sa mai decida unde sa iasa intr-o seara…