TOP 10 cele mai dezastruoase operatii estetice ale vedetelor

Operatiile estetice au devenit cat se poate de obisnuite in randul vedetelor. Celebritatile sfideaza lupta continua cu timpul si gravitatia, si apeleaza direct la bisturiul chirurgilor esteticieni.

Desi la inceput, unele vedete iau aceasta decizie de teama competitiei, in final, ajung dependente de operatii estetice, modificandu-si fizionomia intr-un mod deloc placut.

Locul 10.  Madonna

Desi Madonna este adepta sportului si a stilului de viata sanatos, aceasta a trecut de-a lungul timpului pe la medicul estetician pentru: lifting facial, rinoplastie, injectare cu botox, implanturi de obraji, marirea buzelor.

Locul 9. Jackie Stallone

Mama faimosului actor Silverster Stalone  a apelat la operatii estetice in nenumarate randuri. Printre interventii se numara liftingul facial, implant de obraji, rinoplastie si marirea buzelor.

 Locul 8. Pete Burns

Faimos cantaret britanic, Pete Burns si-a cheltuit toate economiile de o viata pe operatiile estetice, care i-au fost facute timp de 18 luni. Acesta si-a marit buzele de nenumarate ori, a suferit mai multe interventii la nivelul nasului si obrajilor, iar acum regreta toate aceste schimbari.

Locul 7. Cher

Cher este dependenta de operatii estetice inca din anii ’60, cand a a suferit prima interventie la nivelul nasului. De atunci au urmat 40 de ani de reconstructii, iar rezultatul final este dezastruos.

Locul 6. Janice Dickenson

Cunoscuta drept primul top model al lumii, Janice a simtit serios competitia colegelor mult mai tinere. A pierdut mai bine de 20 de ani si cateva milioane de dolari pentru a ajunge la look-ul acesta, cu scopul de a-l cuceri pe Steven Tyler.

Locul 5.  Lissa Rinna

Desi era considerata de presa drept uan dintre cele mai frumoase femei, Lissa Rinna nu a putu rezista tentatiei de a fi “perfecta”. Aceasta a apelat de mai multe ori la bisturiul esteticianului pentru liftinguri faciale si mariri ale buzelor.

Locul 4. Donatella Versace

Incepand din 2000, Donatella si-a refacut aproape complet fizionomia. A apelat la lifting facial, lifting al sprancenelor si numeroase rinoplastii cauzate de consumul excesiv de droguri.

Locul 3. Joan Rivers

Joan Rivers este si ea una dintre dependentele de operatii estetice de la Hollywood. Gurile rele spun ca are botox injectat in fiecare parte a corpului. 

Locul 2. Amanda Lepore

Amanda este cunoscuta in intreaga lume pentru excesul de operatii estetice. Aceasta a aperat la chirurgii esteticieni pentru cateva mariri de bust, rinoplastii si cantitati enorme de colagen in buze.

Locul 1. Jocelyn Wildenstein

In anii ’70, Jocelyn si-a gasit sotul in pat cu o alta femeie si in loc sa divorteze, aceasta a luat hotararea de a se transforma radical. Jocelyn Wildenstein a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe transformarea de care este foarte mandra.