Pozitii sexuale in functie de marimea penisului!

Exista o multime de pozitii sexuale si tot ce trebuie sa facem este sa experimentam cat mai mult. Sa vedem cateva pozitii sexuale in functie de marimea penisului!

Penis mai mic decat media

Doggie style – aceasta pozitie este in topul preferintelor barbatilor si mai ales a celor care nu sunt dotati cu un penis foarte mare. Penetrarea este destul de adanca si barbatul este cel care detine tot controlul asupra partidei sexuale.

Cu picioarele pe umeri – incepeti in pozitia clasica a misionarului, apoi, dupa penetrare, ridica-ti picioarele si sprijina-le pe umerii partenerului.

Penis de marime medie

Doggie intins – incepeti in pozitia clasica de doggie style, apoi intindeti-va. Femeia sta pe burta, iar barbatul deasupra ei, sprijinindu-se in maini. Penetrarea nu este la fel de adanca precum in cazul pozitiei clasice, insa clitorisul este stimulat in contact cu patul.

Lotus – el sta in sezut, pe marginea patului sau pe un fotoliu, iar tu te asezi in poala lui, lasandu-te penetrata. Este o pozitie foarte intima si placuta, in care barbatul are acces la sanii tai.

Calareata intoarsa – el sta intins in pat, pe spate, iar tu te asezi deasupra, cu spatele catre el. Barbatul se bucura in acest caz de o priveliste minunata, in timp ce femeia tine fraiele partidei de sex si poate controla penetrarea si prufunzimea acesteia.

Misionar modificat – este vorba de clasica pozitie a misionarului, numai ca femeia isi pune o perna sub sezut, pentru a schimba unghiul penetrarii. Aceasta pozitie asigura o penetrare mai adanca decat pozitia clasica si stimuleaza in acelasi timp si clitorisul.

Penis mai mare decat media

Lingurita intoarsa – asezati-va fata in fata in pat. Femeia isi ridica un picior peste coapsele barbatului, in timp ce se lasa penetrata. Chiar daca pozitia nu va ofera multa libertate de miscare, este preferata de catre cuplurile unde barbatul este mai dotat.

Misionarul – asa cum spuneam mai sus, misionarul clasic nu permite o penetrare foarte adanca, lucru care este de preferat in cazul in care partenerul are penisul mai mare.

Calareata – el sta intins pe spate in pat, iar tu te urci peste partener. In aceasta pozitie femeia este cea care hotaraste cat de adanca va fi penetrarea.