Adelina, ce zici de asta? Roxana Vasniuc face Craciunul cu fostul iubit al Pestritei?

Apetisanta prezentatoare de la Etno Tv, Roxana Vasniuc, face ce face si le suceste mintile celor mai curtati barbati de pe la noi. Dupa o incercare de relatie cu fostul iubit al Ritei Muresan, iata ca Roxana pare ca a intrat mai nou in gratiile unui alt june celebru de pe la noi, nimeni altul decat Razvan Ispas, fostul iubit al Adelinei Pestritu. Razvan nu este insa singurul barbat pe care Roxana il are in comun cu Adelina, ea fiind implicata si intr-o poveste cu iz amoros, cu fostul sot al Adelinei, Liviu Varciu.

Ce-o face Roxana Vasniuc de trag fostii iubiti ai Adelinei la ea, nu stim, cert este insa, ca dupa povestea de acum cativa ani, cu tenta amoroasa dintre prezentatoarea de la Etno TV si Liviu Varciu, o alta poveste pare sa ia acum contur si il are in prim plan, pe cel mai recent fost iubit al vedetei Kanal D, Razvan Ispas. Roxana si Razvan au avut o discutie interesanta pe pagina de Facebook a tanarului, care alimentata de gurile rele din oras, ne duc cu gandul la un inceput frumos de idila, care ar putea sfarsi, de ce nu, cu cei doi petrecand Sarbatorile de iarna impreuna. Spunem asta, intrucat in discutia celor doi a venit vorba de Mos Craciun, cadouri si multe zambete de-o parte si de alta a baricadei. Razvan si Roxana pareau din aceste discutii, ca se cunosc de ceva vreme, conversatia lor parand foarte intima, ca intre doi vechi prieteni.

De altfel, surse din apropierea lor ne-au marturisit ca cei doi se cunosc de cativa ani, de pe vremea in care Razvan era intr-o relatie cu Raluca de la Bambi. Se spune ca Roxana a prezentat un eveniment organizat de Razvan, in orasul sau natal, si de atunci au ramas in relatii foarte bune. Atat de bune, incat se pare ca sfarsitul acestui an ii poate prinde impreuna, mai ales ca sunt amandoi singurei. Daca vor face sau nu cei doi Sarbatorile impreuna sau daca vor fi cel mai nou cuplu din showbizz ramane de vazut, cert este ca Roxana a postat pe contul lui Razavn o piesa foarte romantica intitulata sugestiv ”All I want for Christmas is you” interpretata de Mariah Carey.

Postarea Roxanei nu a ramas insa fara ecou, Razvan si Roxana incepand o discutie despre cine a fost cuminte si cine va primi cadouri de la Mos Craciun, care suntem siguri ca s-an continuat departe de ochii curiosilor.