Spectacole de care sa te entuziasmezi in 2021

In timp ce in 2020 s-au intrerupt o multime de programe de filmare a emisiunilor TV din cauza blocarilor din intreaga lume, se pare ca in sfarsit vom vedea lumina la sfarsitul tunelului in 2021! Cu o multime de emisiuni noi, difuzate in aer si pe uscat pe serviciile de streaming, consultati alegerile noastre de top aici

The Irregulars – Netflix

Iti place o poveste supranaturala a lui Sherlock Holmes? Noi facem! Rezumatul oficial spune:  ,,Amplasata in Londra victoriana, seria urmareste o banda de adolescenti strazii tulburi, care sunt manipulati pentru a rezolva crimele pentru sinistrul doctor Watson si misteriosul sau partener de afaceri, evazivul Sherlock Holmes”. Seria va ateriza pe Netflix pe 26 martie – bucurati-va!

Acesta este un jaf – Netflix

Iti place un documentar? Aceasta serie din patru parti priveste unul dintre cele mai mari jafuri din istorie. Rezumatul spune: ,,In weekendul Sfantului Patrick din 1990, lucrarile legendare ale lui Rembrandt, Vermeer si altii in valoare de peste jumatate de miliard de dolari au fost furate astazi de la Muzeul Isabella Stewart Gardner din Boston. Aceasta serie documentara … fundaturi, pauze norocoase si speculatii care au caracterizat investigarea acestui mister inca nerezolvat. “

Dickinson sezonul doi – Apple TV +

Sezonul doi al dramei mult iubite a lui Hailee Steinfeld despre viata tanara a lui Emily Dickinson va ateriza pe platforma de streaming in acest an si o va vedea pe Emily impartita intre o noua poveste de dragoste cu editorul ziarului Samuel Bowles sau pentru a-si urmari pasiunea de a fi poeta .

The Gilded Age – HBO

Iti place o drama de epoca a lui Julian Fellowes? Daca da, veti fi peste tot in ultima sa serie cu sediul in SUA la sfarsitul anilor 1800. Discutand cu Los Angeles Times despre proiect, el a spus: “Acesti oameni erau extraordinari. Puteti vedea de ce l-au inspaimantat pe vechea garda, pentru ca nu vedeau limite. Au vrut sa construiasca un palat, au construit un palat … Ei reproiectat fiind bogat “.

Peisagisti – ACUM TV / Sky

Inspirata de adevarate evenimente, Olivia Colman se intoarce pe ecranele noastre ca Susan , o femeie care reuseste sa ramana nedetectata dupa ce si-a ucis parintii si i-a ingropat in gradina din spate. Sinopsisul spune: ,,Aceasta drama cu adevarat comica, jucatoare din punct de vedere narativ, se bazeaza pe cercetari ample, ore de interviuri si acces direct la acuzati, care si-au protestat intotdeauna inocenta de crima”.

Conversatii cu prietenii – BBC

Dupa succesul masiv care a avut Normal People , al doilea roman al lui Sally Rooney este adaptat pentru o serie de aceeasi echipa din spatele povestii romantice despre Connell si Marianne. Acesta se uita la prietenia dintre Frances si Bobbi si la relatia lor ulterioara si va avea rolul Joe Alwyn. Sincer, abia asteptam o alta poveste dulce de la acesti maestri povestitori!

Umbra si osul – Netflix

Fanii fanteziei, acesta este pentru voi. Bazata pe cea mai bine vanduta serie de romane, povestea o urmareste pe Lina Starkov, o orfana care descopera ca are puteri inexplicabile – punandu-se intr-un pericol nespus.

Loki – Disney +

Tom Hiddleston se intoarce ca Loki intr-o cronologie alternativa fata de celalalt Loki, care a fost ucis in mainile lui Thanos in Infinity War. Dupa ce a scapat de moarte in evenimentele din End Game, Loki se gaseste intr-o noua lume ciudata. Intrigat? Asa suntem noi.

Sex Education sezonul trei – Netflix

Dupa un cliffhanger sfasietor, fanii acestui hit de comedie Netflix sunt dornici sa se intoarca la liceul ciudat, oarecum american, la care participa personajele noastre preferate. Asadar, Maeve si Otis vor reusi in cele din urma sa le adune? Sunt Eric si Adam oficial un obiect acum? Cum se va descurca Jean cu stirile despre bebelusul ei? Luati deja sezonul trei!

Line of Duty sezonul sase – BBC

Dupa o pauza de filmare la inceputul acestui an din cauza COVID, este corect sa spunem ca apetitul natiunii pentru AC-12 este la un nivel istoric. In acest sezon ii vom vedea ingrijindu-se de un singur lucru si de un singur lucru: prinderea de cupru indoit. In sezonul sase, AC-12 isi indreapta atentia asupra inspectorului sef al detectivului Joanne Davidson, ofiterul principal de ancheta care cauta o crima nerezolvata.

The Handmaid’s Tale sezonul patru

In cele din urma ne intoarcem in lumea Galaadului (si vecinul sau, Canada!) Pentru a ne inregistra cu June, Emily si Moira. In finalul sezonului trei, iunie este grav ranita dupa ce a reusit sa scoata din contrabanda zeci de copii – si suntem destul de siguri ca repercusiunile vor fi severe, in timp ce Emily inca se lupta sa-si gaseasca locul in Canada cu ajutorul lui Moira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here