Un top al celor mai neobișnuite brichete

Brichetele sunt de diferite forme și marimi. Unii oameni sunt atat de innebuniți dupa ele, incat colecționeaza brichete de forme bizare sau haioase. Daca ești unul dintre ei, poate te va interesa design-ul brichetelor de mai jos.  Iata topul celor mai neobișnuite brichete:

10. Bricheta extinctor

Un extinctor e folosit pentru a stinge focul. In  acest caz insa, e folosit pentru a aprinde “focul” din sufletele fumatorilor. Insa extinctorul de mai sus nu este decat o bricheta cu forma unui extinctor, iar tot ceea ce face este sa aprinda țigari. 

9.   Bricheta glonț

Obiectul din aceasta fotografie este o bricheta deghizata intr-un glonț.  Are aproximativ 5 cm lungime și emite un jet de gaz, de culoare roșie, in forma de flacara. 

8.   Bricheta chibrit

Deși pare un chibrit obișnuit, nu este. Flacara iese prin gamalie și astfel experimentezi placerea de a folosi un chibrit cu beneficiile unei brichete. Are un singur dezavantaj: se ratacește ușor prin buzunare sau genți. 

7.   Bricheta ciocolata

Cum poți sa-ți arați pasiunea și pentru ciocolata și pentru tutun daca nu printr-o bricheta in forma de baton de ciocolata? Exista in doua culori: alb și negru. 

6.   Bricheta țigara

Daca un obiect are forma de țigara nu inseamna ca și este o țigara. Poate fi un dispozitiv deghizat. Precum o bricheta. Iar cel mai mai avantaj al acestei brichete este ca poate fi ținuta in pachetul de țigari fara a fi nevoie de spațiu suplimentar pentru ea. O bricheta practica. 

5.   Bricheta baterie

O bricheta in forma de baterie. A fost special elaborata pentru a arata ca o baterie Duracell, de tip C. Este rezistenta la vant și produce o flacara de 2300 grade. Poate fi umpluta cu gaz butan. 

4.   Bricheta butoni

Iata o bricheta care se potrivește perfect cu un costum! Iata o bricheta care e mereu la indemana! Acești butoni de epoca pot face impresie cu detaliile fine, dar aprind cu adevarat conversația cand sunt folosiți ca brichete. Butonii originali, vintage,  nu mai sunt disponibili, insa o copie a lor se gasește la prețul de 90$. 

3.   Bricheta usb

O alta inovatie pentru o bricheta este cea a unui stick de memorie usb.  Arata ca un stick, dar este o bricheta din metal. Partea cea mai interesanta este ca funcționeaza și ca bricheta și ca usb cu o capacitate de 8 GB. Bricheta poate fi umpluta cand gazul se termina. Iar flacara se poate ajusta. 

2.   Bricheta telefon mobil

Va puteți intreba daca este o bricheta in forma de telefon sau un telefon cu bricheta. Iar raspunsul este: nu conteaza pentru ca funcționeaza in ambele moduri. Este un telefon care funcționeaza in mod normal și o bricheta care funcționeaza la fel de normal. Din pacate, nu se gasește in Statele Unite sau in Europa. Se afla in primele locuri datorita multifuncționalitații. 

1.    Bricheta solara

Este o bricheta alimentata cu energie solara.  Se afla pe primul loc datorita faptului ca este ecologica. Nu e nevoie de resurse precum gazul, energia provenita de la Soare e suficienta. Dezavantajul este ca nu poate fi folosita decat in prezența razelor solare. Nu e funcționala pe ploaie, zile innorate sau in incaperi. Avantajul este ca nu trebuie incarcata niciodata.