11 filme si emisiuni Netflix de neratat care vor veni in ianuarie 2021

Pe masura ce 2021 incepe acolo unde 2020 a ramas, si anume cu toti blocati inauntru, incercand sa facem tot ce este mai bun in timpul unei pandemii globale, din fericire , Netflix este aici pentru a ne ajuta cu o serie intreaga de filme si spectacole noi uimitoare care vor (speram) tine la distanta Blues-urile din ianuarie.

De la documentare despre crime adevarate pana la comedie, consultati emisiunile viitoare despre care credem ca vor vorbi toata lumea …

Minimalistii: mai putin este acum – 1 ianuarie

Ti-a placut Marie Kondo? Aveti nevoie pentru a oferi casei dvs. o primavara curata? Daca da, iti va placea asta. Titlul filmului a fost inspirat de maxima populara ,,Mai putin este mai mult” popularizata de arhitectul Ludwig Mies van der Rohe, iar minimalistii au refacut aceasta fraza pentru a crea un sentiment de urgenta pentru cultura consumatorului de astazi: acum este momentul pentru mai putin.

Istoria cuvintelor de juramant – 5 ianuarie

Nicholas Cage este aici pentru a ne spune istoria cuvintelor de injuratura si, sincer, abia asteptam. Spectacolul va oferi o educatie in originile, utilizarea culturii pop, stiinta si impactul cultural al cuvintelor blestemate, alaturi de interviuri cu experti in etimologie si cultura pop, precum si cu istorici si animatori.

Supravietuind mortii – 6 ianuarie

Stim doar ca oamenii vor vorbi despre asta. Aceasta serie urmareste un grup de oameni care au experimentat experiente aproape de moarte , cu descrierea de pe Netflix citind: ,,Impletind impreuna noi cercetari inovatoare cu relatari directe de la cei care au fost apropiati – si chiar au experimentat – moartea, seria ii atrage pe spectatori o calatorie extraordinara intr-o lume dincolo de existenta umana asa cum o cunoastem noi. “

Bucati de femeie – 7 ianuarie

Pregateste-te sa fii devastat. Acest film ii urmareste pe Martha si Sean, un cuplu iubit aflat la limita parintilor, care se trezesc implicati intr-un proces impotriva unei moase dupa ce bebelusul lor moare in timpul nasterii, in timp ce se lupta cu durerea lor coplesitoare.

Crack: Cocaina, coruptie si conspiratie – 11 ianuarie

Acest documentar analizeaza epidemia de crack de la inceputul anilor 1980 in SUA si modul in care a avut un efect profund asupra vietii oamenilor, chiar si decenii mai tarziu. Rezumatul spune: ,,Crapatura: cocaina, coruptie si conspiratie examineaza nu numai devastarea personala cauzata de droguri, ci si originile umbre ale crizei si marginalizarea rezultata, continua, a persoanelor negre si brune prinse in inchisoarea si sistemele de asistenta medicala din SUA. . “

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer – 13 ianuarie

Iti place un document despre crima adevarata? Acesta se uita la modul in care unul dintre cei mai notorii ucigasi in serie din istoria americana a fost vanat si adus in fata justitiei. In 1985, o serie de crime si agresiuni sexuale au fost comise fara un model aparent, victimele incluzand barbati, femei si copii cu varste cuprinse intre sase si 82 de ani . sa-si gaseasca vinovatul.

Dezamagirea sezonul trei – 15 ianuarie

Sezonul trei al acestei comedii fantastice s-a intors! De data aceasta, Printesa Bean continua sa creasca in puterea ei si sa-si detina destinul, in timp ce prietenii ei neinfrici Elfo si Luci se aventureaza sa descopere lumi noi pentru a gasi ca nu exista niciun loc ca acasa.

In afara firului – 15 ianuarie

In rolul principal al vedetei Capitanului America , Anthony Mackie, acest film futurist il urmareste pe Harp, un pilot de drona care este trimis intr-o zona mortal militarizata, unde se gaseste lucrand pentru Leo, un ofiter android, insarcinat sa localizeze un dispozitiv al zilei de judecata inainte ca insurgentii.

Tigrul Alb – 22 ianuarie

In rolul principal al lui Priyanka Chopra Jones, acest film intunecat comic il urmareste pe Balram Halwan, care povesteste ascensiunea sa epica si intunecata, plina de umor, de la saracul satean la antreprenorul de succes din India moderna.

Rezumatul spune: ,,Vicios si ambitios, tanarul nostru erou isi face drumul spre a deveni un sofer pentru Ashok si Pinky, care tocmai s-au intors din America. Societatea l-a instruit pe Balram sa fie un lucru – un slujitor – asa ca se face indispensabil pentru masterat bogate. Dar , dupa o noapte de tradare, el isi da seama lungimile corupte ei vor merge pentru a prinde – l si salva ei insisi. pe punctul de a pierde totul, rebelii Balram impotriva unei fraudate si un sistem inegal sa se ridice si sa devina un nou tip de maestru . “

Penguin Bloom – 27 ianuarie

Aceasta poveste adevarata o urmareste pe Samantha Bloom, o mama de trei a carei viata se schimba intr-o clipa in timp ce cade de pe acoperis in timpul unei vacante si isi rupe vertebrele in doua locuri, paralizand-o de la piept in jos. Rezumatul scrie: “Un an mai tarziu, copiii ei au adus acasa un pui ranit pe care l-au gasit. Privind cu atentie pasarea alb-negru, copiii au numit-o afectuos,, Pinguin “, Sam s-a legat de noul membru al gospodariei, incepand un proces emotional vindecare care i-a surprins pe sotul si pe fiii ei, pe mama si pe ea insasi. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here