7 emisiuni si filme Netflix care trebuie vizionate in februarie

Aveti nevoie de cateva idei despre ce sa urmariti in februarie? De la adevarata crima la comedii romantice, Netflix te-a acoperit in urmatoarele saptamani . Consultati alegerile noastre de top aici …

Firefly Lane

Data lansarii: 3 februarie

In rolurile principale, Katherine Heigl si Sarah Chalke, povestea urmeaza doi prieteni foarte diferiti, care sunt legati de o tragedie. Rezumatul spune: “Impreuna experimenteaza treizeci de ani de urcusuri si coborasuri – triumfe si dezamagiri, framantari de inima si bucurie si un triunghi amoros care le incordeaza prietenia. Unul merge spre bogatie si faima fabuloase, celalalt alege casatoria si maternitatea – decenii, legatura lor ramane – pana cand se confrunta cu testul final. “

Malcolm si Marie

Data lansarii: 5 februarie

In rolurile principale ale lui Tenet, John David Washington si Zendaya, drama romantica urmareste un regizor si iubita sa in timp ce se intorc acasa de la premiera filmului, in timp ce asteapta succesul critic si financiar. De-a lungul evenimentului, revelatiile despre relatia lor apar, testandu-si dragostea.

Strip Down, Rise Up

Data lansarii: 5 februarie

De la regizoarea nominalizata la Premiul Academiei, Michele Ohayon, vine acest film uimitor, intim, despre un grup vibrant de femei care, conform sinopsisului oficial al Netflix, ,,isi vindeca problemele de traume si imagini ale corpului prin miscare senzuala si arta dansului cu stalpi”. Credem ca suna uimitor.

Stirile lumii

Data lansarii: 10 februarie

Ei, Tom Hanks! In News of the World, actorul iconic il interpreteaza pe capitanul Jefferson Kyle Kidd, un veteran al celor trei razboaie care se intersecteaza cu Johanna, o tanara de zece ani luata de poporul Kiowa cu sase ani mai devreme si crescuta ca una a lor.

Johanna este inapoiata matusii si unchiului ei biologic impotriva vointei sale. Kidd este de acord sa livreze copilul acolo unde legea spune ca apartine, iar perechea se angajeaza intr-o calatorie lunga, ambii se confrunta cu o provocare uriasa, in timp ce cauta un loc pe care fie il poate numi acasa.

Toti baietii: intotdeauna si pentru totdeauna

Data lansarii: 12 februarie

Al treilea si ultimul film al trilogiei il vede pe Lara Jean Covey pregatindu-se pentru sfarsitul liceului si inceputul maturitatii, care este planificat impreuna cu Peter. Cu toate acestea, ea este lasata sa reevalueze dupa o pereche de calatorii care schimba viata despre ceea ce isi doreste din viata dupa ce a parasit scoala.

Scena criminalitatii: disparitia la hotelul Cecil

Data lansarii: 10 februarie

Aceasta noua serie documentara va analiza mitologia si misterul care inconjoara locatiile infame ale criminalitatii contemporane, incepand cu Hotelul Cecil. Hotelul, cu sediul in centrul orasului Los Angeles, a fost legat de unele dintre cele mai notorii activitati ale orasului, de la decese premature pana la adapostirea criminalilor in serie si este locul in care Elisa Lam a disparut in 2013.

In spatele ochilor ei

Data lansarii: 17 februarie

Acest thriller psihologic o urmareste pe Louise, o mama singura care are o aventura cu seful ei psihiatru David. Rezumatul spune: ,,Viata ei ia o intorsatura ciudata cand mai tarziu se imprieteneste cu sotia sa Adele si se gaseste prinsa intr-o panza de secrete si minciuni unde nimic nu este ceea ce pare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here