Afacere la cheie in domeniul recrutarii. Banca de Joburi a lansat prima retea nationala de franciza

Piata muncii reprezinta o zona in care se pot dezvolta o serie de afaceri profitabile, mai ales in perioada de criza cand identificare unor specialisti de calitate devine o misiune aproape imposibila. Acesta este si motivul pentru care angajatorii prefera sa apeleze la serviciile unor firme calificate in recrutarea de personal. Doar prin adoptarea acestui sistem o companie are siguranta ca va avea salariatul de care are nevoie si ca nu va pierde resurse financiare si timp in recrutari esuate.

Pe acest fond, Banca de Joburi lanseaza prima retea nationala de franciza cu capital romanesc din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in strainatate.Programul se adreseaza atat agentiilor de recrutare care aleg sa desfasoare activitatea intr-un cadru profesional, cat si altor intreprinzatori care sunt interesati sa dezvolte o afacere profesionista in industria resurselor umane.

Profilul candidatilor eligibili pentru intrarea in reteaua de franciza include dar nu se limiteaza la urmatoarele cerinte:

• Antreprenori care sa detina cel putin o afacere profitabila, de mai mult de 3 ani, sau care au experienta in domeniul resurselor umane, sau agentii de recrutare si plasare a fortei de munca • Obligatia ca antreprenorul, in calitate de asociat/administrator al firmei francizate, sa nu mai detina calitatea de actionar sau administrator intr-o alta companie cu acelasi domeniu de activitate • Sediul propus sa fie situat intr-o localitate cu peste 70.000 locuitori, intr-o zona cunoscuta, cu acces usor, recomandabil intr-o cladire de birouri sau intr-o zona cu aglomeratie urbana

Taxa pentru franciza simpla este de 5.000 Euro + TVA, taxa pentru franciza cu exclusivitate teritoriala (Area Developer) este de 10.000 Euro + TVA, iar taxa pentru Master francizati este de 15.000 Euro + TVA. In ceea ce priveste investitia initiala, pentru o franciza simpla ar fi necesara suma de aproximativ 15.000 Euro + TVA. Aceasta include: plata taxei de franciza simpla, investitiile necesare pentru amenajarea locatiei si achizitionarea echipamentelor necesare derularii activitatii, costurile cu inchirierea unui sediu de minim 40 mp si cheltuielile lunare anticipate pentru plata salariilor membrilor echipei in primele 2 luni de activitate.

„Volumul mare al proiectelor de recrutare pe care le desfasuram impune dezvoltarea pe orizontala a brandului nostru, prin crearea unui sistem de franciza. In cei 13 ani de activitate am acumulat experienta si know-how-ul necesare implementarii unei formule de afaceri de succes, care poate fi predata mai departe tuturor celor care sunt interesati de domeniul recrutarii fortei de munca. Francizatul beneficiaza asadar nu numai de o baza solida de cunostinte, dar primeste acces si la proiectele de recrutare din ce in ce mai ample pregatite de noi pentru perioada urmatoare,” explica Bogdan Filip, General Manager – Banca de Joburi .

Pentru a va trimite candidatura de aderare la reteaua de franciza a Bancii de Joburi puteti accesa formularul de inscriere online disponibil aici http://www.bancadejoburi.ro/content/view/formular-inscriere-franciza sau puteti apela numerele de telefon: 0722 684 934 sau 0726 758 647.Informatii suplimentare despre reteaua de franciza pot fi accesate pe site-ul http://www.bancadejoburi.ro/content/view/descriere-franciza, sau la cerere pe emailul [email protected].