Am ramas insarcinata din greseala si acum ma gandesc sa avortez!

“Buna ziua,

Ma numesc Ruxi, am 22 de ani si am aflat de curand ca sunt insarcinata. Acum, ma gandesc numai la avort!

Sunt in ultimul an la facultate si nu ma gandeam ca asta se va intampla vreodata. Sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani si am folosit mereu metoda calendarului drept contraceptie.  Nu am avut niciun fel de probleme pana acum, insa am aflat de 3 zile ca sunt insarcinata si nu stiu cum sa procedez.

Inca nu i-am spus iubitului meu despre sarcina, deoarece stim amandoi ca nu este momentul sa ne intemeiem o familie. El este cu 1 an mai mare si vrea sa se concentreze asupra carierei, si asa ma gandeam sa fac si eu.

Insa, cu un copil nu cred ca acest lucru ar mai fi posibil. Ar trebui sa stau acasa cu el cel putin 1-2 ani si sa-mi aman, probabil, studiile. Eu nu vreau sa fac acest lucru!

Am discutat despre intemeierea unei familii, insa amandoi am cazut de acord ca acum nu este deloc momentul potrivit si vom mai astepta.

Numai ca asteptarea a luat sfarsit si acum sunt insarcinata! Doar cand ma gandesc la acest lucru imi vine sa urlu de suparare si disperare. M-am gandit la mai multe posibilitati, insa avortul mi se pare cea mai potrivita alegere.

Nu pot aduce pe lume un copil, mai ales acum, cand nu am o cariera si nu vreau o familie. Nu stiu ce sa fac…

Sa ii spun iubitului meu si sa luam impreuna aceasta decizie? Parintii, in momentul in care vor afla, vor fi foarte dezamagiti, si din aceasta cauza nu vreau sa le spun nimic.

Sa ma duc sa fac avort fara ca nimeni sa nu stie? Poate nu ar fi lucrul cel mai corect de facut, insa simt ca nu am alta optiune.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat…”