Aplicarea corecta a fondului de ten

Orice femeia pasionata de machiaj ar trebui sa cunoasca cel putin cateva reguli cu privire la tehnica de realizare a machiajului care, se adapteaza in functie de trasaturile fetei.

Desigur, nu este gresit faptul ca aplicam produsele de machiaj asa cum simtim. Insa, daca ne dorim un rezultat armonios, atentia la detalii este de multe ori esentiala.

Si, sub forma de pudra compacta sau lichida, fondul de ten este cu si fara poate de nelipsit din machiajul unei femei. Iar ca sa te bucuri de efectele acestuia, va trebui sa-l aplici cu foarte mare atentie. Ce trucuri trebuie sa stii pentru a te bucura de un machiaj profesionist, afli in cele ce urmeaza din acest articol ce l-am pregatit pentru tine.

Trucuri pentru aplicarea corecta a fondului de ten

  • Aplica fondul de ten centrat

Una poate dintre cele mai frecvent greseli in aplicarea fondului de ten este folosirea unei cantitati generoase din produs si, pe intreg restul fetei. Atunci cand folosesti fondul de ten in acest mod, in special in ceea ce priveste fondurile de ten lichide, fata va fi incarcata in mod anost si exista cu precadere riscul de a-ti evidentia imperfectiunile in loc sa obtii un efect total contrar. In plus, pe anumite tipuri de ten, o cantitate in exces aplicata,poate duce la strangerea acestuia in liniile fine, la scaderea rezistentei la transfer etc.

Deci prin urmare, cea mai buna modalitate de de aplicare a fondului de ten este in mod centrat, pornind de la zona nasului, cu o intindere usoara a excesului catre lateralele fetei.

  • Alege o acoperire cel mult medie pentru uzul zilnic

Atunci cand te confrunti cu imperfectiuni, idealul va fi un fond de ten cu o acoperire cat mai mare sau, de ce nu, aplicarea a mai multor straturi consecutive. Ori din noi, prin aceasta alegere, risti sa dai gres in loc sa faci un bine si sa te bucuri de rezultatul pe care ti l-ai dorit. Fondurile de ten cu acoperire mare se folosesc in mediile de productie, in ideea de a oferi o imagine cat mai perfecta. Dar, in realitate, tenul are deseori un aspect incarcat si cu imperfectiuni mai vizibile, pe care nu ti-l doresti pentru o utilizare zilnica.

De aceea, sugestia noastra e sa te orientezi catre fonduri de ten cu o acoperire cel mult medie care, se vor aseza mai natural pe ten si care, la nevoie, le poti aplica treptat si delicat, in mai multe straturi, pentru a beneficia de acoperirea de care ai nevoie.

  • Foloseste-te de buretelul umezit

Modalitatea de aplicare a fondului de ten poate fi diversa in functie de alegerea fiecareia. Insa, daca vrei cele mai bune rezultate, apeleaza intotdeauna la buretelul de machiaj umezit. Utilizat cu miscari de tapotare, acesta impinge fondul de ten in piele si te ajuta sa obtii un ten fara cusur.

Acestea fiind zise, nu uita sa acorzi atentie la fiecare pas in aplicarea fondului de ten, caci eforturile se vor observa negresit in rezultatul final, in viata reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here