De ce femeile isi inseala partenerii?

In zilele noastre, auzim mereu ca o oarecare femeie si-a inselat barbatul, sau ca un barbat si-a inselat sotia. In urmatoarele randuri vom discuta despre situatiile in care femeile isi inseala barbatii, pentru ca acestea pot recurge la astfel de gesturi din diferite motive.

Haideti asadar sa discutam despre cateva dintre cele mai intemeiate motive pe care femeile sustin ca le au pentru a-si insela barbatii, desi aceasta este o foarte mare greseala comisa de catre ele. Infidelitatea distruge relatii, distruge familii, distruge viitorul, asa ca vom vedea daca sunt atat de intemeiate motivele pe care le au femeile pentru a-si pune casniciile si relatiile in pericol.

Se simt subapreciate, neglijate sau ignorate.

Se simt mai degraba ca o menajera, dadaca sau furnizor financiar decat o sotie sau o prietena. Deci, ei cauta o situatie externa care sa le valideze pentru cine sunt, mai degraba decat serviciile pe care le indeplinesc.

Lipsa conexiunii

Femeile tind sa se simta bine evaluate si conectate la o alta semnificatie mai mult prin interactiune non-sexuala, emotionala (vorbeste, sa se distreze impreuna, sa aiba grija, sa construiasca impreuna o viata sociala etc.) decat activitatea sexuala. Atunci cand nu simt acel tip de conexiune de la partenerul lor principal, il pot cauta in alta parte.

Sunt coplesite de nevoile altora.

Cercetarile recente despre femeile care comit acte de infidelitate indica faptul ca multe femei, in ciuda faptului ca iubesc adanc sotul, casa, munca si viata lor, insela oricum. Aceste femei deseori descriu senzatia de a fi atat de putin sustinute, si sunt coplesite de faptul ca trebuie sa fie cu totul pentru toti oamenii, in orice moment, asa ca ele cauta sexul extramarital ca forma de implinire a vietii.

Se simt singure.

Femeile pot experimenta singuratatea intr-o relatie din mai multe motive. Poate ca sotul lor lucreaza ore indelungate sau calatoreste pentru afaceri in mod regulat, sau poate ca sotul lor este indisponibil din punct de vedere emotional. Oricare ar fi cauza, ele se simt singure si cauta o conexiune prin infidelitate pentru a umple golurile.

Au prea multe asteptari de la o relatie primara.

Unele femei au asteptari nerezonabile cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere partenerului si relatia lor primara. Ele se asteapta ca partenerii sa le satisfaca orice nevoie 24/7, 365 de zile pe an, iar atunci cand nu se intampla, acestea cauta o atentie in alta parte.

 Nu sunt satisfacute din punct de vedere sexual

Anumite femei nu au destul sex satisfacator acasa, iar aceste femei sex cauta fericirea in alta parte, mai exact in bratele altor barbati, la fel cum si barbatii cand sunt in aceiasi situatie mare majoritate a lor apeleaza la escorte pentru a face sex. Exista o conceptie gresita in societate ca numai barbatii se bucura de sex. Dar o multime de femei se bucura, de asemenea, de sex, iar daca nu il primesc acasa, sau nu le este placut amorul indiferent de motiv, ar putea sa caute in alta parte.

Daca un cuplu alege sa abordeze situatia impreuna, consilierea cuplului poate transforma o criza de relatii intr-o oportunitate de crestere a relatiei, iar de aici totul va intra pe drumul cel bun.

 Din nefericire, chiar daca terapeutii experimentati sunt implicati pe scara larga sunt foarte apropiati de oamenii vinovati, unele cupluri nu reusesc sa-si recastige sentimentul necesar de incredere si siguranta emotionala necesare pentru a-i uni inca odata. Pentru aceste cupluri, terapia relativa solida si neutra poate ajuta persoanele implicate sa renunte la aceasta idee prosteasca.

De cele mai multe ori, infidelitatea este privita ca sfarsitul unei relatii; in schimb, exista situatii care considera ca acesta trebuie sa fie privita ca un test al maturitatii si capacitatii sale de a provoca furtuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here