Lansare Magazin Online Club4Labute.ro Mâncare câini și pisici

Preturi mici, livrare din stoc propriu la sute de produse de hrană și accesorii pentru caini și pisici.

Atât pisica, cât și câinele nostru au nevoie de hrană specială. Necesitățile și organismele lor diferă și nu este recomandat de folosit aceeași mâncare pentru ambele animale. De obicei, pe fiecare pachețel alimentar este indicat pentru ce animal corespunde. Astfel, este foarte ușor să selectăm produsele de care au nevoie animalele noastre de companie.

Magazinul Club 4 Labute vă pune la dispoziție categorii individuale de produse pentru pisici și pentru câini. Astfel, dacă intrați pe site-ul nostru, puteți alege foarte repede toate produsele necesare pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, veți găsi și indicații despre conținut și despre nutrimentele prezente.

Hrană pentru pisici și câini la un preț accesibil pe Club 4 Lăbuțe!

Hrană pentru câini si pisici

Hrană pisici

Atunci când suntem în căutarea unor produse de calitate pentru pisicile noastre, este important să alegem ceva pentru vârsta lor. Un element important este conținutul bogat de proteine, care ajută la dezvoltarea echilibrată a organismului. Este esențial să fim atenți și la greutatea pe care o are, pentru a alege produse cu mai multe sau cu mai puține calorii.

Un alt aspect relevant este și nevoile speciale pe care le are pisica noastră. De exemplu, dacă este sensibilă la unele ingrediente sau are contraindicații din cauza unor boli, atunci trebuie să selectăm cu atenție hrana. De obicei, pe ambalaj scrie ce ingrediente conține pachetul și putem selecta cu ușurință.

Trebuie să stabilim și porția de hrană necesară pentru pisică. Acest lucru poate fi discutat cu medicul veterinar, care ne poate oferi sfaturi utile chiar și despre selecția produselor necesare. De asemenea, pe ambalaj este specificat și gramajul. Deci, este destul de simplu să stabilim și porția necesară.

Hrană câini

Alimentația câinilor noștri trebuie să fie adaptată în funcție de talie, rasă, dar și de nevoile sale. Nu se recomandă de dat oase de la resturile alimentare, pentru că unii dintre ei nu le pot mânca și doar le înghit. Un asemenea lucru poate provoca diverse boli de digestie.

Pentru a alege cel mai bun și cel mai potrivit tip de mâncare pentru câinele tău de companie, citiți cu atenție indicațiile. Datorită lor putem selecta cantitatea necesară, dar și hrana de care avem nevoie. Pachetele de hrană sau conservele sunt destul de consistente și contribuie la alimentația sănătoasă.

Dacă dorim să le gătim, este important să alegem doar produsele ce pot fi consumate de câini. De asemenea, putem găsi diferite rețete care ne pot fi de ajutor. Putem întreba și veterinarul ce produse sunt necesare pentru ca nutriția să fie echilibrată.

Unde găsim produse sănătoase?

Majoritatea magazinelor încearcă să vândă produse cât mai sănătoase pentru animale. Totuși, este bine să fim atenți și să citim mereu indicațiile de pe ambalaj. Nu se recomandă de cumpărat pachețele cu hrană pentru animale, care conțin conservanți și aditivi. Asemenea pachete pot fi dăunătoare pentru organismul animalelor.

Pentru ca produsele să fie benefice, ele trebuie consumate conform indicațiilor de pe ambalaj. De asemenea, nu lăsăm prea mult timp deschis un pachețel sau o conservă. Dacă produsele sunt consumate corespunzător, ele vor fi foarte utile pentru viața animalelor.

Chiar și pentru animalele de companie cu necesități speciale, se găsesc diferite pachețele cu hrană. Dacă nu știm de unde să procurăm sau ce anume să cumpărăm, putem întreba veterinarul. El va ști cu siguranță de ce produse are nevoie animalul nostru.