Sporturi care te ajuta sa slabesti!

Sunt anumite sporturi care te ajuta sa slabesti mai repede decat altele. Noi iti recomandam azi cateva sporturi care te ajuta sa slabesti, pentru a fi mereu mandra de corpul tau!

Coarda

Saritul corzii arde pana la 600 de calorii intr-o singura ora. Asta inseamna ca acum poti manca o felie din tortul tau preferat fara sa aiba repercusiuni negative asupra siluetei tale. Saritul corzii lucreaza cu toata greutatea ta si iti pune in miscare multe grupe musculare, precum abdomenul, fesele si coapsele.

Schi

Schiul are mai multe beneficii asupra sanatatii. Pe langa faptul ca schiatul este un sport pe care sa il practici intr-un mediu liber, in natura, acesta iti lucreaza mult corpul. In acelasi timp, poti pierde pana la 1000 de calorii si iti poti tonifia muschii bratelor, picioarelor, feselor si abdomenului. Profita cat mai mult de acest sport minunat iarna.

Inot

Se stie ca inotul lucreaza toate grupele de muschi si ajuta la dezvoltarea unei siluete foarte frumoase. Nu trebuie sa faci acest sport de performanta, chiar si cate o ora, de trei ori pe saptamana te ajuta sa-ti mentii corpul tonifiat si sa scapi rapid de 800 de calorii/sedinta. Intr-o singura sesiune de inot, incearca sa folosesti mai multe tehnici, de la inotul bras si pana la inotul pe spate, care te relaxeaza.

Kickbox

Kickboxingul este una dintre cele mai bune metode de a pierde din greutate si de a-ti construi o masa musculara buna. Antrenamentele de tip cardio iti imbunatatesc circulatia si sistemul cardiovascular si sunt foarte bune pentru sanatate. Acest sport lucreaza fiecare muschi, si astfel iti garanteaza un trup tonifiat si o silueta de invidiat.

Kangoo Jumps

Cursurile de kangoo jumps au din ce in ce mai multi adepti, deoarece imbina utilul cu placutul. Iti lucreaza musculatura si in acelasi timp te distrezi, deoarece exercitiile sunt facute pe ritmul muzicii care rasuna din boxe.