Cum sa gasesti un hobby low-cost

Poate fi intimidant sa incepi un hobby. Este posibil sa nu aveti nicio idee de unde sa incepeti sau s-ar putea sa fi dat peste unul care sa va solicite sa cumparati echipamente costisitoare. Adevarul este ca multe hobby-uri pot fi cel putin incepute fara prea multi bani. Pentru a gasi un hobby cu costuri reduse, alegeti ceva care va intereseaza, care nu necesita multe materiale pentru a incepe si va este disponibil in zona dvs.

Incepeti o colectie

Multe colectii diferite pot fi incepute cu un cost mic sau deloc. O modalitate de a face acest lucru este sa iesiti afara. Cautati roci, frunze de plante si flori sau insecte pe care le puteti pastra si pastra la vedere. Faceti o plimbare pana la o plaja si cautati pahar de mare. O alta modalitate este sa incepeti sa investiti intr-un obiect pe care doriti sa-l colectati, cum ar fi salvarea capacelor de sticla pe care le-ati gasit pe sol sau pe care le-ati obtinut din bauturile dvs.

Altii va pot ajuta sa incepeti sau sa dezvoltati o colectie, aducandu-va cadouri obiecte precum monede sau globuri de zapada.

De asemenea, luati in considerare cumpararea unei carti cu obiecte de colectie sau alaturarea la un club de colegi entuziasti.

Incepeti un proiect de arta sau mestesu

Multe arte si meserii pot fi incepute cu putine materiale. Scrierea, sculptarea, desenarea si multe altele va vor fi probabil disponibile doar prin utilizarea a ceea ce aveti deja la indemana. In plus, puteti merge la diverse magazine, inclusiv la dolari si magazine second-hand, pentru a va completa proiectele cu materiale ieftine, cum ar fi resturi de lemn, tesaturi sau metal.

Cautati proiecte de artizanat pe site-uri precum craftster.org sau Pinterest si alaturati-va grupurilor de arta pe Reddit.

Uita-te in jurul casei tale inainte de a incepe. Adesea materialul neutilizat va poate oferi o idee pentru un proiect sau va poate ajuta sa finalizati unul la un cost redus. Puteti folosi electronice vechi, lemn, tesaturi sau vopsea pentru a face miniaturi, de exemplu.

Magazinele de vanzare cu amanuntul au unele consumabile ieftine, cum ar fi carti de colorat si truse de vopsit cu numere. Magazinele hobby vor avea, de asemenea, kituri care va pot ajuta sa incepeti activitati precum construirea de modele de avioane sau slefuire.

Studiaza ceva nou

Gandeste-te la un subiect pe care ai vrea sa il inveti. Cautati institutiile din zona dvs. Centrul sau biblioteca comunitara locala poate oferi cursuri gratuite pentru orice, de la dansul patrat pana la programare, dar puteti cauta si colegii si companii locale pentru cursuri ieftine.

Site-uri precum khanacademy.org si coursera.org ofera cursuri gratuite pe o varietate de subiecte.

YouTube, podcast-uri si aplicatii de telefon sunt o modalitate excelenta de a incepe. De exemplu, incercati aplicatia gratuita Duolingo pentru a invata o limba.

Asculta muzica

Youtube contine o cantitate mare de muzica pe care o poti asculta gratuit. In plus, puteti descoperi muzica care va place folosind posturi de radio online sau servicii, inclusiv Pandora si Spotify. Luandu-va timp pentru a va expune la muzica noua, puteti transforma muzica intr-un hobby relaxant, fara a fi nevoie de albume.

Apoi, puteti accesa un site de discutii precum sputnikmusic.com pentru a evalua si a revizui muzica.

Reda muzica

Cantatul este o activitate in care poti participa inainte de a face o achizitie. Site-uri precum karasongs.com sunt un loc pentru a incepe sa gasiti piese gratuite de karaoke. Pentru a invata un instrument, puteti imprumuta sau cumpara un instrument folosit sau incepator si puteti incerca sa va invatati folosind carti pentru incepatori sau un site precum guitarlessons.com

Aventureaza-te in natura

Lumea de afara are o multime de hobby-uri pe care le poti incepe fara niciun cost. Exploreaza peisajul inconjurator cu drumetii sau geocaching. Urmariti pasarile, priviti stelele, mergeti la camping sau faceti gradina acasa.

Utilizati geocaching.com pentru a descarca coordonatele capsulelor pe care le puteti urmari in jurul mediului dvs.

Fii activ

Cautati in zona dvs. activitati locale, cum ar fi ligi sportive sau magazine de yoga. De multe ori acestea sunt activitati gratuite sau ieftine bazate pe comunitate. De asemenea, puteti gasi sau organiza jocuri de preluare in parcurile publice. Mergeti cu bicicleta in jurul comunitatii, invatati sa jonglati sau inscrieti-va pentru o arta martiala la YMCA.

Aflati un joc

Jocurile sunt ca sportul si adesea beneficiaza de partajarea in comunitate. Grupurile de jocuri va vor furniza adesea jocuri de societate sau jocuri video, fara costuri pentru dvs. In plus, bibliotecile si scolile pot avea grupuri de jocuri video pentru copii si adulti. De asemenea, puteti juca o mare varietate de jocuri online sau puteti juca jocuri de carti cu oamenii din jur.

Utilizati un site precum meetup.com pentru a vedea ce grupuri sunt in zona dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here