Cum sa faci o casa de papusi

Exista ceva special in versiunile in miniatura ale cladirilor in marime naturala. Casele de papusi au puterea de a lumina imaginatia atat a copiilor, cat si a adultilor. Tot ce aveti nevoie pentru a face aceasta casa de papusi realista este o cutie si consumabile de baza pentru ambarcatiuni. Decorati casa papusilor cu culori frumoase si apoi umpleti-o cu mobilier minuscul. Distreaza-te creandu-ti propria casa de papusi!

Ridicati o cutie in lung

Orice cutie obisnuita va functiona pentru aceasta activitate. Opteaza pentru o cutie mare pentru o casa de papusi mare sau foloseste o cutie mica daca vrei un proiect mai mic. Ridicati cutia in sus pe unul dintre capetele inguste. Daca are un capac, pastrati-l pentru a fi utilizat mai tarziu.

Cutiile de pantofi functioneaza foarte bine pentru aceasta activitate.

Opteaza pentru o lada din lemn daca vrei sa faci o casa de papusi din lemn.

Creati un acoperis cu cadru A pentru casa dvs. de papusi

Masurati adancimea cutiei si apoi masurati lungimea pe latime pe capac si marcati. Desenati o linie pe lungime si taiati-o cu foarfeca. Indoiti capacul taiat in jumatate de latime pentru a crea un acoperis cu cadru A. Apoi, atasati 2 bucati de banda lipicioasa de 5 cm (2,0 in) la marginile scurte ale acoperisului si lipiti-o de partea superioara a casei de papusi.

Daca nu aveti capac, utilizati in schimb o bucata de carton.

Daca faceti o casa de papusi din lemn si doriti un acoperis, faceti un acoperis in stil A din bucati de lemn.

Daca ati realizat un acoperis din lemn, fixati-l in loc cu super lipici.

Decorati exteriorul casei de papusi cu hartie de tesut sau vopsiti-o

Aceasta este o sansa excelenta pentru a va personaliza casa de papusi si a o face unica! Taiati bucati de hartie de tesut si lipiti-le pe casa de papusi pentru a acoperi cutia. Alternativ, vopsiti cutia sau acoperiti-o cu autocolante, paiete sau sclipici.

Pentru ca casa papusilor sa arate cu adevarat realista, desenati caramizi pe ea sau acoperiti-o cu hartie care are un model de caramida.

Adaugati bucati verticale de carton sau lemn pentru a crea pereti interiori

Taiati o bucata de carton sau lemn la inaltimea primei etaje. Pozitionati-l in pozitie si apoi atasati-l in loc cu lipici fierbinte. Repetati acest pas pentru a doua poveste pentru a crea incaperi suplimentare sau lasati-l ca un pod deschis.

Daca nu aveti lipici fierbinte, folositi super lipici.

Taiati cartonul sau lemnul pentru a crea o a doua poveste

Asezati casa papusilor deasupra unei bucati de carton sau lemn, trageti in jurul bazei pentru a crea un contur dreptunghiular, apoi decupati dreptunghiul. Asezati lipici fierbinte sau super lipici pe marginile dreptunghiului si glisati-l orizontal in casa de papusi si pozitionati-l la jumatatea cutiei pentru a crea o a doua poveste.

Daca nu doriti o a doua poveste, pur si simplu sariti peste acest pas.

Desenati usile si ferestrele pe spatele casei de papusi

Intoarceti casa de papusi, astfel incat partea din spate a cutiei sa fie orientata spre dvs. Apoi, folositi un stilou pentru a desena o usa si cate ferestre doriti. Luati in considerare plasarea a cel putin 1 fereastra in fiecare camera pentru a face casa sa para realista.

Lasati un spatiu de cel putin 2 cm (0,79 in) intre fiecare fereastra pentru a pastra intacta integritatea structurala a casei de papusi.

Folositi foarfece sau un ferastrau pentru a taia ferestrele

Introduceti varful foarfecelor sau lama in mijlocul ferestrei pentru a face o gaura. Apoi, utilizati aceasta gaura pentru a va ajuta sa taiati conturul ferestrelor.

Incercati sa taiati cat mai aproape de conturul ferestrei, astfel incat sa nu puteti vedea semnele stiloului.

Daca nu aveti un puzzle, va recomandam sa angajati unul dintr-un magazin de hardware.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here