Eugen Trica: „Am agenda incarcata, nu am timp sa ma intalnesc cu Martian!”

Eugen Trica, antrenorul echipei UTA, nu mai doreste sa discute cu Adrian Martian, lasand impresia ca nu il mai recunoaste ca pe un patron al echipei pe care o antreneaza. Trica le-a promis fanilor ca nu va pleca de la UTA si pregateste acum meciul urmator, cel cu FC Bihor.

„Nu stiu ce s-a intimplat cu jucatori la acest meci cu Resita. Intr-adevar, echipa din Resita este una buna, omogena, puternica in toate compartimentele, dar jucatori mei nu au avut reactie. Se vede clar ca este un blocaj psihic creat de aceste dispute de la nivelul clubului. Pe Medina si pe Sydney i-am inlocuit pentru ca nu am fost multumit de randamentul lor. Nu se poate sa intri cu o asemenea atitudine. La ceilati nu am vazut reactie. Am luat primul gol si apoi nimic. A venit si al doilea, la fel, nicio reactie…”, a explicat Trica infrangerea cu Metalul Resita.

Apoi, el a dedicat cateva minute disputei pe care o are cu Adrian Martian. „Trebuia sa ne intalnim ieri la ora 12. NU a venit. Apoi m-a sunat inainte de conferinta de presa. Sa bem o cafea. I-am spus ca eu am baut tre deja, iar daca mai beau una s-ar putea sa ma afecteze la inima. Acum, dupa meci, m-am uitat in agenda. Nu am gasit nimic liber. Agenda mea e incarcata nu am timp sa ma intalnesc cu Adrian Martian”, a spus ironic Trica.

Trica vrea sa mearga cu jucatorii la primar

Eugen Trica a spus ca saptamana vitoare se va duce impreuna cu jucatori la primarul Gheorghe Falca. „Am inteles ca este un om extraordinar si stiu sigur ca pe el il doare ca Martian este patronul clubului UTA. Sunt sigur ca ne va ajuta. Aradul a demonstrat si astazi ca are cei mai adevarati suporteri”, spune Trica.

Cine va sta pe banca cu FC Bihor?

In timp ce Trica refuza sa plece chiar daca Martian ii cere asta, patronul are variantele sale. „Sunt antrenorul echipei UTA din liga a doua. Am un contract pana in vara si il voi respecta. Daca vreaun antrenor se gandeste sa intre in vestiar cat timp sunt eu aici face o mare greseala”, spune Trica.

In acest timp, Martian a discutat cu Florian Voinea sa preia in calitate de antrenor interimar, conducerea tehnica a echipei, el urmand a fi supervizat in tot ceea ceface la echipa de Ioan Tataran, noul director sportiv.