ROBERT NEGOITA IL ACUZA pe Liviu Negoita ca isi face campanie pe bani publici

Robert Negoita, candidatul USL la Primaria Sectorului 3, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca va depune o plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Negoita, primarul sectorului 3, pentru faptul ca “campanie pe banii cetatenilor”. Totodata, a precizat ca va sesiza si Curtea de Conturi.

 Robert Negoita il acuza pe actualul primar al sectorului 3, candidat din partea PDL pentru un nou mandat, de faptul ca “isi face campanie electorala pe bani publici”, acesta impartind carnetele cu cate noua bonuri valorice prin intermediul Directiei Sociale, pe acestea fiind publicata poza lui. Acesta considera ca nu este nimic carnetele cu cate noua bonuri valorice prin intermediul Directiei Sociale, pe acestea fiind publicata poza lui, fapt ce demonstreaza ca se foloseste de banii publici.

“Nu este gresit, trebuie sa-i ajutam pe oameni, dar sa profiti de nenorocirea acestora sa-si faci tu campanie electorala, este grav. E deturnare de fonduri”, a afirmat Negoita, care a adaugat ca este ilegal si inadmisibil ca un candidat sa-si faca pe bani publici campanie electorala.

Mai mult, Robert Negoita sustine ca bonurile valorice nu directioneaza cetatenii nu catre marile magazine, “unde preturile sunt mai ieftine” ci catre anumite magazine – “buticuri ale clientelei politice PDL” .

De asemenea, el a aratat ca un posibil slogan al sau in campania electorala ar putea fi “Vreau sa demonstrez ca nu toti romanii sunt hoti si incompetenti”, aratand ca el vrea sa apere cetatenii din Sectorul 3 de “mafia portocalie-verzuie”. “E momentul sa le spunem stop acestor portocalii, acestui putregai. Stiti ca si carnea in proces de putrefactie capata o culoare verde, asa vad acum ca PDL s-a inverzit”, a mai spus Robert Negoita.

La randul sau, Ecaterina Andronescu a apreciat faptul ca Robert Negoita “se bate cu cei care fraudeaza banul public” si a acuzat faptul ca “lucruri necurate” de genul celor reclamate de acesta s-ar intampla nu numai la Primaria Sectorului 3, ci si la Primaria Sectorului 6.