Schimb de replici si amenintari intre Dan Sova (PSD) si Mihaela Popa (PDL)

Sambata seara, senatorii Dan Sova (PSD) si Mihaela Popa (PDL) au participat la o emisiune a televiziunii Realitatea Tv in studiourile careia cea din urma sustine ca Dan Sova a amenintat-o ca o va “calca in picioare”. La randul sau, senatorul PSD a negat acuzatiile, precizand ca i-a spus acesteia doar ca este “ridicola” si ca vine “in emisiune ca o floare blonda”.
 
Motivul iesirii nervoase a lui Dan Sova se pare ca ar fi intrebarea Mihaelei Popa despre ultima data cand acesta a fost in colegiul pe care il reprezinta, scrie senatorul PDL pe blogul personal.

In emisiune, Dan Sova a replicat ca s-a intors vineri din colegiu, iar Mihaela Popa l-a intrebat daca nu cumva fusese in acea zi la o alta televiziune.

In pauza emisiunii, a urmat “o serie de insulte”: “‘O sa va calc in picioare. O sa aflu eu ceva despre dumneavoastra…’ si amenintarile au continuat. Nimeni nu a indraznit sa mai spuna nimic ci doar au coborat privirea, jenati. Apreciez insa faptul ca moderatorul si-a cerut scuze la finalul emisiunii in numele domnului senator Sova“, scrie Mihaela Popa.

“A fost o experienta pe care nu am mai avut-o la nicio emisiune si nici in momentul acesta in care scriu pe blog nu imi vine sa cred ceea ce s-a intamplat. Crescuta in familie de cadre didactice, nu am indraznit nici in politica, nici in afara politicii sa am vreodata un asemenea comportament, sa jignesc sau sa amenint pe cineva”, a adaugat ea.

In apararea sa, senatorul Dan Sova a intrat duminica in direct la Realitatea Tv, afirmand ca Popa denatureaza foarte mult adevarul. Totodata, a mai precizat ca l-a deranjat intrebarea colegei sale si faptul ca nu a fost crezut ca abia se intorsese din colegiu.

Acesta a fost contextul in care a numit-o “ridicola” pentru ca “un om care neaga realitatea evidenta este ridicol”.

Am spus ironic ca a venit in emisiune ca o floare blonda“, a adaugat Dan Sova, precizand ca, daca sunt considerate jigniri, le “retrage”.

Am fost realmente suparat de atitudinea din timpul emisiunii. Doamna primea mesaje din demisol de la Modrogan“, a adaugat Dan Sova.

In ceea ce priveste afirmatia “O sa va calc in picioare”, senatorul PSD sustine ca a spus ca reprezentantii actualei puteri “vor fi calcati in picioare in alegeri”.