VEZI de ce A PLANS Sorina Placinta in plen!

Unul dintre evenimentele inedite ce avut loc in contextul votarii motiunii de cenzura a fost scena in care senatorul PDL, Sorina Placinta, a izbucnit in lacrimi in timp ce discuta cu Elena Udrea. Intamplarea a starnit nenumarate reactii, mai ales ca intreaga scena a fost inregistrata de camerele de luat vederi.

Motivul invocat de Placinta in momentul in care a fost intrebata despre cele petrecute a fost acela ca are o durere de burta si ca s-a saturat de articolele din presa in care este atacata viata sa de familie, in special fiul, recent condamnat.

Lacrimile varsate in cadrul discutiei dintre cele doua doamne democrat-liberale se pare ca au alta explicatie. B1 TV a apelat la un specialist in citirea cuvintelor pe buze care a deslusit urmatoarele:

Sorina Placinta:

Da, stiu despre ce este vorba. Este o reclamatie despre baiatul meu!Nu, nu. El nu m-a sunat. Nu stiu, totusi, de ce nu m-ati intrebat nimic.M-a sunat in aceeasi luna, nici nu mai tin minte cand. M-am rugat de el.Joi m-a sunat si mi-a vorbit foarte rece.Nu inteleg de ce…Nu stie ca am incercat sa fac sa vina si el la Bucuresti.Nu, nu este. Nici nu stiam!

Elena Udrea: …Am auzit ca v-a acuzat… Sorina Placinta:

Eu nu vreau sa plece si stiu ca este posibil. Nu stiu ce sa fac. Nu mai am putere. Si, stii si tu foarte bine situatia, dar crede-ma ca nu mai pot. Pentru mine este foarte importanta familia.Stii ceva?! Dupa ce a luat prima, ce fac oamenii astia?? …Ma oboseste ideea sa raman fara serviciu. Nu mai pot!El e sef… Da, nu pot sa-l mai vad. Am ajuns sa ma ploconesc la toti, nu se mai poate… Nu mai vreau! Asculta-ma ce-ti spun! Ma demoralizeaza de tot.Ma face sa am zile cand imi vine sa mor si ma enerveaza ca si-a facut un obicei…”

La mijlocul discutiei, cele doua au fost intrerupte de cativa colegi din PDL printre care si Theodor Paleologu si Radu F. Alexandru. La final, Placinta a declarat ca va vota motiunea de cenzura, insa la momentul votului nu a fost prezenta in sala.